Nyheder25. august 2014

Kurt Thorsen i vanvittigt vægttab

Den fængslede byggematador har smidt 37 kilo
Af af
Kurt Thorsen er skrumpet gevaldigt ind. Her er det et billede fra før vægttabet
Kurt Thorsen er skrumpet gevaldigt ind. Her er det et billede fra før vægttabet
 Foto: Kaspar WenstrupVi kender ham som lille og buttet. Men nu er de runde former hos den svindeldømte byggematador Kurt Thorsen skrumpet gevaldigt ind.

Det fortæller han selv i et stort interview med Århus Stiftstidende, skriver BT.

Byggematadoren har således tabt imponerende 37 kilo og har planer om at tabe yderligere 10 kilo. Kurt Thorsen afslører tilmed, at det var et møde med bokseren Mikkel Kessler, der fik ham til at indse, at livsstilen skulle laves om:

LÆS OGSÅ: Husker du, da Kurt Thorsen blev anholdt i Grøften?

LÆS OGSÅ: Kurt Thorsens eks: Godt, jeg ikke tog i Grøften


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2a13a162dfac4e9383a7d29b68d867f7.jpgKurt Thorsen om vi kender ham (Foto: Niels Henrik Dam)


- Jeg var ganske enkelt blevet alt for tyk. En dag mødte jeg så bokseren Mikkel Kessler over en kop kaffe. Jeg roste ham for ikke at have et gram for meget på sin veltrænede krop og sagde, at han var en flot fyr. Så var han så venlig at sige, at det kunne jeg også blive, siger Kurt Thorsen i interviewet med Århus Stiftstidende og tilføjer:

- Han var klar i mælet: Spis kun kød og grøntsager, intet andet. Og så godt med motion.

Motionen var dog ikke det letteste at få passet, når man sidder bag lås og slå i fængslet i Nørre Snede, hvor Kurt Thorsen netop nu afsoner en dom på tre et halvt år. Heldigvis har Kurt Thorsen kunne bruge fængslets fodboldbane til at gå lange tur hver dag - gerne mellem 10-15 kilometer.

Og når byggematadoren ikke traver grønsværen tynd, arbejder han som kirketjener i fængslets kirke.

- Jeg ville gerne tage en juridisk tillægseksamen, men da jeg er frataget min computer, kan det ikke lade sig gøre lige nu. Men noget skal man jo foretage sig, og kirketjenertjansen er så mit fængselsjob. Det er jeg glad for, fordi jeg synes, det giver mening, siger Kurt Thorsen til avisen.

Sponsoreret indhold