Kunne ikke identificeres

(Foto: MEGA)

Fodboldspilleren Emiliano Sala døde af alvorlige kvæstelser. Det har læger nu slået fast, efter man fandt hans lig i en forulykkedet flyvemaskine i den Engelske Kanal.

Det fortalte engelske myndigheder på et pressemøde 11. februar.

21. januar forsvandt det fly, der skulle fragte Emiliano Sala til walisiske Cardiff i det nordlige England. Her skulle Nantes-fodboldspilleren til lægetjek, inden et forstående skifte til den engelske klub.

Men på vej over den Engelske Kanal gik det galt. Flyet styrtede ned, og der gik to uger, inden man fandt liget Emiliano Sala. Det er endnu ikke, lykkedes for eftersøgningsholdene at finde liget af piloten David Ibbotson. 

Artiklen forsætter under billedet.

Den officielle eftersøgning er nu blevet standset, og man vil ikke længere søge efter David Ibbotsons lig. Det har fået hans enke til at starte en indsamling, der skal skaffe midler til at genoptage eftersøgningen.

På pressemødet fortalte retsmediciner, Brendan Allen, for politiet i Dorset, at man ville genoptage sagen 6. november. Nu skal en undersøgelseskommission først have tid til at fastlægge, hvad der skete med flyet.

Liget af Emiliano Sala var meget medtaget. Det var derfor ikke muligt for retsmedicinerne at fortælle, hvem det var de havde fundet. Det blev man nødt til at fastlægge med fingeraftryk. Først her kunne man med sikkerhed sige, at det var Emiliano Sala.

Det skriver The Guardian og Daily Mail.

Hjælp fra stjerner

Hele verden har fulgt med i den tragiske flyulukke og eftersøgningen af fodboldspilleren Emiliano Sala.

Det har fået flere kendte fodboldspillere til at donere penge til eftersøgning. Man mangler stadigvæk at finde liget af piloten David Ibbotson.

David Ibbotsons familie startede en indsamling, så de kunne blive ved med at lede efter den savnede pilot.

Det har nu fodboldstjernen Kylian Mbappé til at hjælpe til. Det skriver BBC.

Artiklen forsætter under billedet.

Den 20-årige gulddreng spiller til dagligt i franske Paris Saint Germain, og han har altså stået over for Emiliano Sala i den franske liga, da Sala spillede for Nantes, inden han blev købt af walisiske Cardiff, som han aldrig nåede at spille for.

Nu har Kylian Mbappé valgt at donere hele 27.000 pund - svarende til næsten 230.000 danske kroner - til pilotens families indsamling.

En stor håndsrækning fra den unge verdensstjerne.

Kæmpetalentet er ikke ene om at donere, også den tidligere engelske landsholdsspiller Gary Lineker har spædet til indsamlingen, som har til mål at nå 300.000 pund.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close