Nyheder9. oktober 2014

Kult-film genopstår: Nu skal der laves ny Ghostbusters-film

Stadig uvist, om stjernerne fra 1984-filmen vil medvirke
Af af
Der er en ny Ghostbusters-film på vej
Der er en ny Ghostbusters-film på vej
 Foto: AOPSå er der godt nyt til alle, der ikke kunne få nok af Ghostbusters-filmene tilbage i 1980'erne.

For instruktøren Paul Feig har på sin Twitter-profil afsløret, at han er i gang med en ny film om de tre spøgelsesjægere i New York.

Den nye Ghostbusters-film får dog et tvist, der sender den i en anden retning end de to foregående, der udkom i henholdsvis 1984 og 1989 - og som tog hele verden med storm.

LÆS OGSÅ: Ghostbusters-stjerne død

LÆS OGSÅ: Ghostbusters-stjerne bliver sherif

I den nye film bliver det nemlig kvinder, der får den altdominerende hovedrolle - og det er stadig uvist, om stjernerne fra 1980'er-kultfilmene også kommer på listen over medvirkende.

- Det er officielt. Jeg laver en ny Ghostbusters & skriver den med Katie Dippold & ja, der vil medvirke nogle sjove kvinder. Det er dem, jeg vil ringe til, skriver instruktøren således på sin Twitter-profil.

I de oprindelige film medvirkede Dan Aykroyd, Bill Murray og Harold Remis som de tre kuleskøre og opfindsomme spøgelsesjægere. Remis sov dog ind i en alder af 69 år i slutningen af februar i år.

Ghostbusters-filmene indtjente millioner af kroner - og ligesom selve filmene blev også temasangen kult. Du kan genhøre den her:

Sponsoreret indhold