Nyheder22. september 2016

Kronprinsesse Mary stormer ind på Hall of Fame-liste

Magasinet Vanity Fair har netop kåret kronprinsesse Mary til at være en af verdens bedst klædte personer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsamary.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Flere gange har udenlandske modeeksperter og medier rost den danske kronprinsesse Marys udsøgte øje for mode.

Nu har den 44-årige kronprinsesses stilsans for alvor skabt international opmærksomhed. Det amerikanske månedsmagasin Vanity Fair har nemlig inkluderet den danske kronprinsesse på deres Hall of Fame-liste over verdens bedst klædte mennesker gennem tidens løb.

Det afsløres på magasinets egen hjemmeside, hvor et foto af en storsmilende kronprinsesse toner frem.

På billedet er den modeglade kronprinsesse Mary iført en gallakjole, som Vanity Fair har kåret til at være den mest iøjnefaldende fra prinsessens klædeskab i 2016.

Kjolen er designet af den danske haute couture-kreatør Jesper Høvring. Den mørkeblå fløjlskjole er besat med et væld af pailletter der stråler om kap med de rubinbesatte smykker, som den danske prinsesse er iført.

Den danske kronprinsesse er ikke den eneste kongelige, som magasinet giver skulderklap. Blandt andet blev britiske hertuginde Kate nemlig i 2014 udråbt til at være en af de mest velklædte personer nogensinde.

Kronprinsesse Marys interesse for mode og design ses også ved hendes engagement i modemesser og shows, og torsdag skal prinsessen uddele Design Award 2016, hvor hun skal overrække prisen til årets designer.

Se Vanity Fairs liste over bedst klædte personer i 2016

null

Sponsoreret indhold