Nyheder14. juli 2009

Kronprinsesse Mary: Fyrer sin instruktør

Pilates-eksperten Tore Munch fik silkesnoren af frygt for upassende rygter
De seneste billeder fra kronprinseparrets ferie ved Middelhavet viser tydeligt, at 36-årige Mary bestemt ikke er blevet konet
De seneste billeder fra kronprinseparrets ferie ved Middelhavet viser tydeligt, at 36-årige Mary bestemt ikke er blevet konet
 Foto: All Over

Det skulle jo nødigt hedde sig, at Frederik var en hanrej, og at Mary vimsede lidt for meget rundt med sin motionstræner.

I alle tilfælde tror pilates-eksperten Tore Munch, der har trænet sammen med kronprinsessen her i foråret, at det er en af grundene til, at han nu er blevet fyret.

- Jeg hørte, at det var, fordi hun ville have en kvindelig træner. Nogle foreslog, at det formentlig var for at stoppe rygterne, siger han i den australske avis The Mercury.

Han benytter i øvrigt også lejligheden til at rose sin nu tidligere arbejdsgiver, der - som vi andre har kunnet se på de seneste feriebilleder fra Sardinien - bestemt ikke er konet eller bærer præg af at have født 2 børn de seneste år.

- Hun er naturligt slank og har trænet hele sit liv. Hun er altid fit og meget koncentreret omkring sin træning, ligesom hun er meget nem at arbejde med, siger Tore Munch.

Sponsoreret indhold