Nyheder29. juni 2022

Kristian Thulesen Dahl ude af Dansk Folkeparti

Kristian Thulesen Dahl har onsdag valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti, fortæller han
Kristian Thulesen Dahl på Folkemødet 2022.
Kristian Thulesen Dahl på Folkemødet 2022.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Kristian Thulesen Dahl har onsdag valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti. Det skriver han selv på Facebook.

Han skriver:

- Det har været en rigtig svær beslutning, for vi har i partiet haft en fantastisk rejse sammen. Fuld af gode oplevelser. Fuld af gode minder. Den sidste tid har jeg derfor hver eneste dag tænkt, at der måtte være en vej ud af problemerne. At der i partiet pludselig ville komme den eftertanke, der ville skabe mulighed for, at det kunne blive godt igen.

- Men realiteten er, at det ikke sker. Derimod er der et pres for, at jeg skal tage beslutningen om min fremtid nu. Det italesættes, at partiet først kan komme videre, når jeg er ude. Og hvis vurderingen er, at den nuværende ledelse ønsker, jeg skal melde mig ud, er det den rigtige beslutning for mig at tage.

Kristian Thulesen Dahl kalder beslutningen for smertelig og fortæller, at han har værdsat de gode snakke, de svære snakke og de mange kopper kaffe, uddelinger af brochurer for partiet og så videre.

Ingen mudderkast

Derudover lover politikeren, at han ikke vil deltage i nogen form for mudderkast, bare fordi han er ude af Dansk Folkeparti.

- Jeg kommer ikke til at kaste smuds på partiet eller personerne i det. Jeg vil i stedet tænke tilbage på alt det positive, der har været - og jeg vil opfordre alle andre til at gøre det samme. For selvom vi nok nu er vokset fra hinanden, skal vi alle bedst videre.

- Jeg ønsker alle i DF - både dem, jeg har været tættest på og dem, der undervejs havde en anden vurdering af, hvad der skulle ske med partiet - god vind fremover.

Sponsoreret indhold