Nyheder12. maj 2013

Kristian Thulesen Dahl: Fed boliggevinst

Anføreren for Dansk Folkeparti tjente tykt, da han skilte sig af med sin lejlighed
Af af
Kristian Thulesen Dahl kan sagtens være høj i hatten, efter at han solgte en lejlighed til det dobbelt af, hvad han havde givet for den.
Kristian Thulesen Dahl kan sagtens være høj i hatten, efter at han solgte en lejlighed til det dobbelt af, hvad han havde givet for den.
 Foto: All Over785.000 dejlige, skattefrie kroner.

Det var, hvad Kristian Thulesen Dahl kunne lune sig ved, da han i efteråret solgte en lejlighed i Store Regnegade i København.

43-årige Kristian Thulesen Dahl, som til daglig er bosat i Give, købte lejligheden på 55 kvadratmeter i år 2000 for bare 800.000 kr., og 12 år senere fik han næsten det dobbelte for den - helt præcis 1.585.000 kr.

Kristian Thulesen Dahl: Gifter sig

Kristian Thulesen Dahl slipper for skat


DF-lederen havde ellers satset stort på en endnu større gevinst. Han begyndte nemlig med at sætte prisen til 1.795.000 kr., men der var han alligevel for grådig.

Prisen på lejligheden, der ligger i gå-i-byen-smørhullet tæt på Café Victor og Café Zeze, blev i flere hug sat ned, og først ved 1.585.000 kr. var der en køber, som bed på krogen.

Fordi lejligheden ikke er erhvervet som spekulation, men som overnatningsmulighed for den travle Christiansborg-politiker, får han lov til at beholde hele fortjenesten uden at betale skat af den.

Kristian Thulesen Dahl: Opereret

Sponsoreret indhold