Kristian Thuelsen Dahl: Gifter sig

- Årene er bare gået. Men det føles rigtigt, at vi gifter os nu, siger gommen

- Årene er bare gået. Men det føles rigtigt, at vi gifter os nu, siger gommen

Foto: All Over

Kristian Thuelsen Dahl har endelig taget sig sammen til at fri til kæresten, efter at parret har kendt hinanden i næsten ti år.

- Et bryllup har ikke presset sig på, for der har hele tiden været så meget i vores liv, også store politiske ting, der har gjort, at år efter år bare er gået, uden at vi er blevet gift. Men nu tog jeg mig sammen og spurgte, og hun sagde heldigvis ja, fortæller den kommende gom.

Anledningen er hverken familieforøgelse eller, at Kristian Thulesen Dahl for nylig er fyldt 39 og altså nærmer sig de 40.

- Nej, der er ikke nogen speciel anledning. Det føles bare naturligt nu, siger han.

Brylluppet skal stå i parrets lokale kirke i Østjylland, og som det er sædvane på de kanter, bliver der efter vielsen stor fest med 70-80 gæster.

- Når både familie og venner samt en del partifæller skal med, kommer det deropad. Tidspunktet passer med, at høsten er i hus, så festen bliver samtidig en høstfest og en hel privat bryllupsfest, siger Kristian Thulesen Dahl.

Hans kommende viv er jordemor, og parrets tre børn er en dreng på syv år og et tvillingepar på tre år, en pige og en dreng.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close