Kræver Andrea tilbage

Flere seere ville ønske, at Andrea Elisabeth Rudolph kunne afløse Sarah Grünewald.

Flere seere ville ønske, at Andrea Elisabeth Rudolph kunne afløse Sarah Grünewald.

Foto: Claus Poulsen

TV 2 havde i aftes til den særlige "Knæk Cancer"-udgave af "Vild med dans" allieret sig med den tidligere vært og nuværende cremedronning, Andrea Elisabeth Rudolph.

Hun styrede sammen med de to nuværende værter, Claus Elming og Sarah Grünewald, seerne igennem en lang aften med dans og indsamling af penge til kamp mod kræft.

LÆS OGSÅ: Andrea viser bryster

Og selv om det er nogle år siden, at Andrea Elisabeth Rudolph sidst var vært på det populære underholdningsprogram havde hun ikke glemt, hvordan man vader ind i seerne med dansesko på.

Og hun er tilsyneladende heller ikke blevet glemt af danskerne foran tv-skærmen.

Efter det lange program fredag aften postede Andrea Elisabeth Rudolph et par fotos fra aftenen på sin profil på Instagram.

- Tak for kampen til mine to dygtige og skønne kollegaer, værter på Vild med dans @sarahgrunewaldcph @nflming jeg er SÅ stolt af jer og Danmark! Tak for de vanvittigt mange flotte donationer, skriver Andrea i den ledsagende tekst.

LÆS OGSÅ: På romantisk ferie med kæresten

Ud over en række komplimenter for hendes udseende, smykker og outfit på skærmen er der flere, der mener, at Andrea skal tilbage på skærmen og erstatte Sarah Grünewald som vært i "Vild med dans".

- Du har så meget mere klasse end din afløser, skriver 2kollefrakassen, der er en af Andrea Elisabeth Rudolphs følgere på Instagram.

- Ja, vi vil have dig @andrearudolph, skriver michaelagade.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket

Skuespiller og tidligere deltager i "Vild med dans", Mathilde Norholt, nøjes med at sende Andrea Elisabeth Rudolph en rækkende smileys med kysse-mund.

helenejur får lov at afslutte rækken af seere, der håber, at Andrea Elisabeth Rudolph kan komme til at afløse Sarah Grünewald.

- Du burde lave mere tv, du er langt bedre end den nye vært, skriver helenejur på Andreas Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Nu viser hun kæresten frem

Men hvad mener du, kære læser?

Er Andrea Elisabeth Rudolph en bedre vært end Sarah Grünewald?

Giv din mening til kende på SE og HØRsFacebookside.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close