Nyheder7. november 2017

Kræftramte Benedicte Balling: Nervøs for operation

Radioværten Benedicte Balling er midt i sit kræftbehandlingsforløb, der indtil videre går godt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171106_tsl_premiere_0024.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I sommer fortalte NOVA FM-værten Benedicte Balling, at hun havde fået konstateret brystkræft.

Den 41-årige radiovært afslørede, at hun grundet sin behandling nu var nødt til at gå med paryk, og i sensommeren fortalte hun til SE og HØR, at hun var i bedring.

Og da SE og HØR mandag aften møder hende på den røde løber til premiere på "A Bad Moms Chrismas", er hun klar til at give endnu en status.

- Jeg er lige blevet færdig med kemo, og så skal jeg opereres og have stråler, fortæller Benedicte Balling til SE og HØR.

Balling tilføjer, at hun skal under kniven i næste uge.

- Og så kommer strålebehandlingen for at være sikker. Men lige nu ser det godt ud. Så det er rigtig godt, siger radioværten forhåbningsfuldt.

Den tidligere "Go' Morgen Danmark"-vært passer også stadig sit job i så vid udstrækning, helbredet tillader det.

- Jeg arbejder stadig, men det er meget lidt, for man er helt kvæstet. Det kan jeg godt mærke. Man bliver virkelig træt. Så jeg er meget glad for, at det er en tidlig premiere, fortæller Balling.

Kemoen har kostet radioværten hårpragten, men det er faktisk ikke den del af behandlingsforløbet, som Benedicte Balling frygter mest.

- For mig har kemo været okay. Det er der mange, der siger, er det værste. Operationen er jeg mere nervøs for. Kemoen har forhåbentlig ikke vedvarende bivirkninger - men det kan der være ved operationen, så der er jeg lidt mere nervøs, lyder der fra Balling.

Det var tilbage i juni, at Benedicte Balling selv afslørede på sin Facebook, at hun havde fået konstateret brystkræft.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

- Jeg har tænkt længe over om jeg havde lyst til at skrive det her på min væg, men da det ikke er noget jeg alligevel kan eller vil holde hemmeligt, synes jeg det faktisk er nemmere at forklare hvorfor jeg er lidt on/off på radioen, skriver Benedicte som indledning til sin triste nyhed. - For en lille måned siden fik jeg konstateret brystkræft. Et kæmpe chok for mig og min familie og noget jeg hver dag bearbejder i min hjerne og krop. Jeg er startet i behandling og glæder mig til at det er vel overstået. Har heldigvis verdens bedste familie, venner og kollegaer, som støtter os hver dag. Tusind tak, skriver Benedicte om sin diagnose. Benedicte Balling har efterhånden været i den danske mediebranche i mere end 20 år. Hun startede som vært på "GO' Morgen Danmark" tilbage i 1996, hvor hun stod for børneunderholdningen. Siden har hun også været forbi "Vild med dans" som reporter, og inden hun kom til NOVA FM var hun vært på den konkurrerende kanal The Voice.

Sponsoreret indhold