Nyheder5. oktober 2016

Janni Ree ramt af tragedie: Kræften tager min far

Lægerne har opgivet at behandle Janni Rees 68-årige far, Allan. Nu venter han på at dø derhjemme. Begge mænd i Jannis liv er hårdt ramt af kræft.
https://imgix.seoghoer.dk/media/3aa385ea849e49ad82f968d0c058fba2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Overalt ser Janni cancerens onde ansigt.

Mens hun gik og bekymrede sig om sin mands kræft, blev hendes fars sygdom forværret: 9 tumorer. Cancer i leveren. Og nu giver lægerne helt op.

- Min far Allan har haft stor hang til alkohol i mange år, så det kan være en af grundene til, at kræften er koncentreret det sted, skriver Janni på sin blog, 2girls.dk.

- Men han er god, som dagen er lang. Hans dør står altid åben for alle mennesker, og han tilsidesætter sig selv for at hjælpe andre. Han er altid og positiv, forklarer hun.

Rees forhold til faderen er meget tæt – og derfor kan hun næsten ikke bære tanken om at skulle miste ham.

- Vi taler sammen hver dag. Vi har for nylig talt om døden, fordi den er kommet så tæt på. Min far er slet ikke klar til at skulle dø, fortsætter Janni.

Samtidig kæmper hun også en anden kræft-kamp. Og det er for sin eneste ene, Karsten Ree.

- Det har været hårdt det seneste år med al den sygdom. Karsten har også været gennem den store tur med sin kræftsygdom, så to på en gang der står en nær, det er hård kost. Tanken om at man kan miste, er ikke rar. Jeg prøver at holde humøret oppe, selvom det til tider kan være svært, forklarer hun.

- Jeg græder hver dag. Jeg kan slet styre det. Jeg er selv en stærk pige og kan tåle ufattelig meget, men det her har tæret hårdt på mig. Når jeg sidder hos min far, prøver jeg at virke glad, men tårerne presser sig konstant på. Jeg føler, at hver gang er den sidste gang, jeg ser ham, skriver Ree.

Den 14. oktober skal Karsten Ree til endnu et kræft-tjek på sygehuset.

- Vi ved ikke noget før. Men han har mange hofte- og rygsmerter, forklarer hun.

Læs hele Jannis rørende indlæg om sit forhold til sin døende far på hende og Ditte Okmans samtaleblog, 2girls.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/14522214_10208884411522258_117010098_o.jpg

Janni med sin datter, sin far og sin søster.

Se flere billeder af Janni og Karsten i Afrika her:

Janni og Karsten Ree i Afrika

Sponsoreret indhold