Nyheder6. maj 2009

Konkurrence: Vind masser af KiMs-chips

I virkeligheden hedder chipskongen Henning og ikke Jørgen, men han elsker sin nye identitet - nu kan du vinde hans chips
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/konkurrence/kims2-jpg.jpg

Det var et rent tilfælde, at chipskongen Jørgen opstod. En spontan beslutning var årsagen til, at den selvstændige kloakservicemand Henning blev kendt i hele landet som KiMs' bror Jørgen, som de sidste 12 år har styret det store chips-imperium.

- Jeg blev ringet op en fredag eftermiddag og spurgt, om jeg ville komme til noget casting inde i København. "Kan du være her om en time?" spurgte de. "Jo, det kan jeg vel godt," svarede jeg, griner Henning, som slet ikke kunne forstå, hvorfor han blev kontaktet af et reklamebureau.

- Jeg havde jo aldrig lavet skuespil. Ikke andet end at jeg nogle år tidligere havde hjulpet nogle gymnasiedrenge med et filmprojekt til eksamen.Den ene af de drenge var Anders Thomas Jensen, som kunne huske mig fra dengang og havde foreslået mig, fortæller Henning.

- Jeg fik rollen tilbudt, fordi bureauet gerne ville have et ukendt ansigt. Castingen foregik som sagt fredag eftermiddag, og vi skulle i gang med at optage fra om mandagen og en uge frem i Odense, så det var lidt hektisk. Men jeg sagde selvfølgelig ja med det samme.

Vind masser af chips

5 heldige vindere kan hver få fingrene i en hel kasse med blandede chips, hvor der også er de nye ovnbagte sprøde chips fra KiMs.

Send en sms med teksten SHK KIMS til 1266

Det koster 6 kr + alm. sms-takst

Konkurrencen slutter den 10.05.2009. Vinderne får direkte besked.

Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Ved problemer, kontakt kundeservice mellem kl. 13-16 på hverdage på tlf. 70 20 75 92.
Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Sponsoreret indhold