Nyheder 6. marts 2009

Konkurrence: Vind Kandis-cd'er

Johnny Hansen kan fejre 20 år med sit band, og nu kan du vinde den kombinerede jubilæums-dvd/cd
Johnny og datteren Caroline så dejlige og sunde ud ved Kandis' jubilæumskoncert
Johnny og datteren Caroline så dejlige og sunde ud ved Kandis' jubilæumskoncert
Foto: Niels S. Andersen

Johnny Hansen ser godt og solbrændt ud efter hele tre uger i Thailand med familien. - Det var lige det, vi havde brug for - at være langt væk sammen, fortalte Johnny til SE og HØR, da han og Kandis fejrede deres 20-års jubilæum i Amager Bio i søndags.

Med sig havde han datteren Caroline på 12 år, mens storesøster Cecilie var blevet hjemme hos nogle veninder. Johnnys døtre har ellers aldrig været med ham på job, men efter de så tragisk mistede deres mor Helle Bekhøj i december, er familiesammenholdet blevet endnu tættere.

Eksempelvis vil Johnny fremover aldrig optræde på hverken sin egen eller døtrenes fødselsdage. Det skal være familiedag.

De 100 fans, som var inviteret til koncerten i Amager Bio, oplevede den gode, gamle Johnny give den fuld gas fra scenen, og koncerten markerede udsendelsen af en live-cd og -dvd, som seoghør.dk nu udlodder 10 stykker af.

Send sms med teksten SHK KANDIS til 1266

Konkurrencen løber til og med torsdag den 12. marts. Prisen er 6 kroner (+ alm. sms-takst), der opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Sponsoreret indhold