Konkurrence: Vind en rejse til VM

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vinde 2 billetter til VM i Sydafrika

Deltag i konkurrencen, hvor du kan vinde 2 billetter til VM i Sydafrika

Foto: All Over

SE og HØR starter VM-feberen og giver dig nu muligheden for at vinde en fantastisk rejse for 2 personer til VM.

Hver dag de næste 4 uger trækker vi også lod om en dvd-boks med de 10 største landskampe gennem tiderne samt en Select-fodbold blandt alle, som har svaret korrekt på dagens spørgsmål.

Send VM i en sms til 1266. Efter tilmelding får du de efterfølgende dage tilsendt dagens spørgsmål (indtil næste onsdag).
Sådan gør du

1) Skriv teksten VM i en sms, og send det til 1266.

2) Svar på de spørgsmål, som du modtager hver dag (til og med på onsdag). Disse koster kun almindelig sms-takst.

3) Hvert korrekt svar giver et lod i konkurrencen om dagens dvd-boks + Select-fodbold samt et lod i konkurrencen om den ultimative VM-rejse.

4) I uge 9 får du at vide, om du har vundet en af de 28 dvd-bokse + Select-fodbolde eller hovedpræmien: den ultimative VM-rejse.


Registrering til konkurrencen koster 45 kr. + alm. sms-takst, og så koster alle ugens efterfølgende spørgsmål og svar alm. sms-takst. Der er 14 dages fortrydelsesret, jf. forbrugeraftaleloven. Du kan altid afmelde dig ved at skrive VMSTOP til 1266, og så vil du ikke modtage flere spørgsmål. Hvert korrekt svar giver et lod i konkurrencen om dagens præmie samt et lod i konkurrencen om hovedpræmien. SE og HØR, Havneholmen 33, 1561 København V, 88 33 89 95.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close