Nyheder25. maj 2016

Konkurrence: Vind 'Den Gode Dinosauer'

Der er 75 dvd-film fra Disney-Pixar og et lækkert ophold i Givskud Zoo til en værdi af 3500 kr. på spil. Se hvordan du deltager nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thegooddinosaur_screen2.jpg
 Foto: WALT DISNEY STUDIOS

Hvordan havde verden set ud, hvis dinosaurerne ikke var blevet udryddet?

Det er omdrejningspunktet i den rørende animationsfilm 'Den Gode Dinosaur'. Hovedpersonen er den skravlede langhals Arlo, som gerne vil have farmands anerkendelse i jagten på en snerrende menneskeunge, der selvfølgelig ender med at blive den gode dinosaurs bedste ven.

Den hjertevarme film fra Disney Pixar er netop udkommet på dvd og Blu-ray.

I den forbindelse udlodder SE og HØR hele 75 eksemplarer af filmen på dvd, men derudover er der også en flot hovedpræmie på højkant. Én heldig læser vinder nemlig en weekendpakke til Givskud Zoo.

Præmien har en værdi af ikke mindre end 3.500 koner og indeholder to overnatninger på Danhostel Givskud for to voksne og to børn. Med der er også en privat rundvisning og flere måltider.

Se hvordan nederst i denne artikel.

Efter stor succes sidste år har Givskud Zoo i år udvidet, så der nu er ikke mindre end 40 dinosaurer i parken, bl.a. den enorme gigantoraptor.

Skynd dig at sende en sms, hvis du vil deltage i denne uges konkurrence.

Se hvordan nederst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/thegooddinosaur_dvd_3d_dk_1.jpg
75 heldige læsere kan vinde ”Den Gode Dinosaur” på dvd. Filmen udkommer selvfølgelig også på Blu-ray. Foto: WALT DISNEY STUDIOS
https://imgix.seoghoer.dk/givskudzoo_tyrannosaurus_rex_3_1.jpg
Hovedpræmien har en værdi af 3500 kr. og indeholder bl.a.: To overnatninger på Danhostel Givskud Zoo for to voksne og to børn. Entre til Givskud Zoo. Go’morgenzoo eller 1½ times privat rundvisning. To x morgenbuffet på Danhostel. To x madpakkesmøring på Danhostel. En aftensmad på Danhostel og en buffet inkl. drikkevarer i Zooasen. Tjek også givskudzoo.dk. Foto: WALT DISNEY STUDIOS SMS-KONKURRENCE Filmen 'Den Gode Dinosaur' handler også om ...? Send en sms til 1266 med teksten SHK DINOSAUR A for ”en menneskeunge”. Send en sms til 1266 med teksten SHK DINOSAUR B for ”en badering”. Konkurrencen løber frem til og med fredag den 3. juni 2016. Hver sms koster 8 kr. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være minimum 18 år.

Sponsoreret indhold