Konkurrence: Vind årets filmhit

Hovedpersonerne i spændingsfilmen, Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, spilles af Noomi Rapace og Michael Nyqvist

Hovedpersonerne i spændingsfilmen, Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, spilles af Noomi Rapace og Michael Nyqvist

Foto: Nordisk Film

Årets største biografhit er uden tvivl Niels Arden Oplevs filmatisering af Stieg Larssons bestseller-roman "Mænd der hader kvinder" - og den kan 100 heldige læsere nu vinde på dvd. Men ud over de 100 dvd'er, som SE og HØR udlodder i samarbejde med Nordisk Film har du også mulighed for at vinde andre fede præmier.

10 heldige vindere vil nemlig også modtage hele Stieg Larssons millenniumstrilogi samt 2 biografbilletter til den næste Larsson-film "Pigen der legede med ilden". Og hvis du er lykkens pamfilius, er det måske dig, der løber af sted med hovedpræmien, som er et weekendophold for 2 til Stockholm.

Turen indebærer en togrejse tur-retur med SJ, 2 nætter på Hilton Stockholm Slussen, og Stockholmskortet, der giver adgang til 75 turistmål og aktiviteter i den svenske hovedstad. Samtidig får du og din ledsager en guidet millenniumsvandring til alle de steder, der kendes fra Stieg Larssons bøger.

Er du bare altid uheldig, så har du også mulighed for at købe filmen her. Men for at deltage i konkurrencen og få fat på nogle af de andre fantastiske præmier skal du sende en sms til 1266 med svaret på følgende spørgsmål:

Hvem har instrueret filmen "Mænd der hader kvinder"?

Send sms med teksten SHK HADER A til 1266 for Susanne Bier

Send sms med teksten SHK HADER B til 1266 for Niels Arden Oplev
________________________________________

Konkurrencen løber frem til og med fredag den 4. september 2009. Pris pr. svar er kr. 6 (alm. sms-takst), der opkræves på din mobilregning.

Tjenesterne udbydes af SE og HØR, Havneholmen 33, 1561 Kbh. V.

Har du problemer, så kontakt kundeservice mellem kl. 13 og 16 alle hverdage på telefon 70 20 75 92. Alle mobilabonnenter kan indsende svar. Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close