Kongerne: Stakkels min kæreste

Her er JJ sammen med Babe i frække kostumer

Her er JJ sammen med Babe i frække kostumer

Foto: All Over

Da Cecilie - bedre kendt under navnet JJ meldte sig til reality-programmet Kongerne af Marielyst havde hun næsten lige mødt sin kæreste. Han var ikke ligefrem begejstret for hendes valg om at tage af sted.

- Han syntes det var en tosset idé, at jeg ville være med i et reality-program, fortæller JJ, som alligevel pakkede kufferten og drog mod Falster for at feste igennem.

Læs også: Kongerne: Nu ryster de brysterne

Og mens hun var i huset tog det gamle begreb "ude af syne - ude af sind" over. JJ er i hvert fald ikke stolt af alt, hvad hun præsterede igennem de 14 dage, hvor hun lå i druk.

- Jeg frygter at gøre min kæreste ked af det, men det, der er sket er sket, og der er ikke så meget at gøre ved det nu. Jeg har spillet mine kort lige til grænsen - og nogle gange på grænsen, og det er ikke så sjovt når man har en kæreste, fortæller JJ, som strakt krøb til bekendelse, da hun kom hjem.

Læs også: SE og HØR-pige med i Kongerne af Marielyst

Hvad det lige præcis er, hun har lavet, som hendes kæreste ikke bliver specielt begejstret for at se, vil hun ikke røbe. I stedet svarer hun kryptisk:

- Det må jeg ikke sige, men jeg har givet den gas.

I næste afsnit får den da også på alle pedaler sammen med Vodka-Anja, der ligesom JJ selv er biseksuel.

- Ja, det gik lidt vildt for sig. Jeg ville bare gerne peppe festen lidt op og sætte gang i de andre deltageres sexliv. Jeg ville gerne have, at de andre fik noget på den dumme, fniser Cecilie.

Om det lykkedes, kan du se mandag aften klokken 22.00 på Kanal 5.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close