Nyheder23. april 2014

Kongerne: Farvel til Dolken

Festprogrammet Kongerne ... søger nye deltagere. Martin Dolken Vinther har fået kæreste, så der nu kun er tre gengangere fra sidste sæson.
Af af
Dolken har sagt nej til den kommende sæson af "Kongerne..."
Dolken har sagt nej til den kommende sæson af "Kongerne..."
 Foto: SBS

Der bliver nu endnu færre gensyn, når "Kongerne..." vender tilbage på skærmen i løbet af året.Sidste år besøgte de festglade drenge og piger Svendborg, men kun tre af dem skal også med næste gang, fordi Martin "Dolken" Vinther har valgt selv at melde fra.LÆS OGSÅ: Pigerne smider tøjet i spa-Jeg har tænkt meget og længe over det, men har valgt at takke pænt nej, forklarer "Dolken" til seoghør.dk.Og forklaringen er såre enkel.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c6be05bdec7a4172b68ea7746ea201ac.jpg

Pigerne går glip af "Dolken" i den nye sæson af "Kongerne....". (Foto: Thomas Laursen)-Jeg har fået kæreste! Og for mig har programmet jo handlet om at gå på "eventyr" med Walid i byen.LÆS OGSÅ: Foxy og Irina i brystkrigDet kan jeg af gode grunde ikke, når jeg har en kæreste, forklarer Martin "Dolken" Vinther, som altså nok havde set lidt anderledes på det, hvis der ikke lige var kommet en lækker pige ind i billedet.I stedet bliver der nu "kun" gensyn med Foxy, Blondie og knaldperlen, mens SBS er i fuld gang med at lede efter de nye deltagere.LÆS OGSÅ: Lækre Robinson-Nini

Sponsoreret indhold