Kongelige13. juli 2017

Skønne billeder på hesteryg: Isabella i mors fodspor

Mens mor Mary er i lære som dronning, er lille Isabella i lære – som prinsesse på hesteryg.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_176.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Når man vælger at holde sommerferie i Danmark, må man indrette sig på det danske sommervejr. Dette gælder for alle – også kronprinsparret, som i år har valgt at holde tre ugers sommerferie på Gråsten.

Det ”strålende” sommervejr satte dog visse begrænsninger for ferieudfoldelserne. For selv om Mary og Isabella lod gråvejr være gråvejr, da de skulle på ridetur, valgte de dog at tilbagelægge den lille halve kilometer fra slottet til ridehuset i bil og ikke på cykel, som de plejer at gøre.

Og da det blev tid til den årlige tur i Legoland, valgte mor Mary og farmand Frederik at blive hjemme, mens sikkerhedsvagter og barnepiger ledsagede prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, der havde en dejlig dag, hvor de traditionen tro prøvede forlystelser og vandt tøjdyr.

Da de kom tilbage på slottet, stod den på pæredansk familiehygge i bedste sommerhusstil, hvor ungerne legede på plænen og hoppede i svømmepølen.

I galleriet neden for kan man se hvor flotte kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella ser ud, når de skridter ud på hesteryg.

Og det er bestemt ikke dyrt, lækkert rideudstyr, de går ned på. Isabellas ridekasket er af det italienske mærke Cavalleria Toscana, der producerer tøj og udstyr til rytteren.

Ridebukser og ridejakker koster imellem 1250 kr. og 3800 kr.

Ligesom 10-årige prinsesse Isabella har arvet sin glæde for heste fra sin mor, har prins Christian arvet glæden for det maritime af sin far.

Kronprins Frederik har nemlig altid været glad for livet til søs og har konkurreret adskillige gange på havet, og nu er Danmarks kommende konge også godt i gang med at opdrage sin 11-årige søn til søs.

Med drageskibet Nanoq har far og søn bl.a. konkurreret i Hamlet Dragon Gold Cup og i det åbne danske dragemesterskab i Dragør i maj måned sidste år.

Se yndige prinsesse Isabella og mor Mary på hesteryg i galleriet herunder:

Mary og Isabella på hesteryg

Læs mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold