Kongelige19. maj 2018

Mums! Se Harry og Meghans smukke bryllupskage

Brudeparret har brudt britisk tradition med valget af deres bryllupskage
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.9685436ei.jpg
 Foto: All Over Press

Det er en sød tilværelse, som prins Harry og hertuginde Meghan nu kan se frem til.

I hvert fald starter det nygifte par med traditionen tro at skære deres bryllupskage.

Det gør de, når dronning Elizabeth efter vielsen i St. George's Chapel i Windsor er vært for en reception, hvor 600 gæster er inviterede.

Ifølge det britiske hof kommer der til receptionen til at være taler fra både prins Charles, prins Harry og hertuginde Meghan. Det er prins William, der er toastmaster.

Til receptionen kommer de 600 gæster blandt andet til at nyde en menu bestående af blandt andet grillede asparges svøbt i skinke og pocherede æg med krydret yoghurt og ristede abrikoser.

Til dessert kommer der selvfølgelig til at være bryllupskage, og det britiske hof har netop delt et billede af den smukke kage.

Det britiske hof oplyste i går, hvad parret havde af ønsker for deres bryllupskage.

Traditionelt set har de britiske royale brugt frugtkage som bunde i deres bryllupskager, men prins Harry, 33, og hertuginde Meghan, 36, har valgt at servere en bryllupskage for deres gæster, der kommer til at bryde med traditionerne.

Da prins William og hertuginde Kate blev gift i 2011, havde de valgt en traditionel frugtkage, som var betrukket med hvid glasur og dekoreret med sukkerblomster - hele herligheden var otte "etager" høj.

Men sådan kommer Harry og Meghans kage slet ikke til at være.

Kensington Palace offentliggjorde en kort video, hvor man kan se, hvordan parrets bryllupskage bliver til.

Det er bageren Claire Ptak, der ejer Violet Bakery i London, som parret har bedt om at lave den ekstravagante bryllupskage.

Artiklen fortsætter under videoen:

Harry og Meghans bryllupskage består af citronkage-bunde, som er vædet med hyldeblomstsirup. Som fyld i kagen er der lemon curd, og hele herligheden er beklædt med schweizisk marengs smørcreme med hyldeblomstsmag.

Kagerne er blevet bagt i køkkenet på Buckingham Palace og samlet på stedet i dag i Windsor, hvor den er blevet dekoreret med en masse blomster.

For at være mere præcis er kagen pyntet med 150 friske blomster, primært britiske som roser og pæoner - sidstnævnte er hertuginde Meghans yndlingsblomst.

- Hvor smørcremen er sød, så er lemon curd'en syrlig, så der kommer til at ske skønne ting, når du tager en mundfuld, når man får alle smagene og konsistenserne. Forhåbentligt er den perfekt afstemt, siger Claire Ptak i videoen, som Kensington Palace har offentliggjort.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Kensington Palace oplyser også, at bageren har været på storindkøb for at sikre de bedste ingredienser til kagen.

Til kagen er der brugt - hold fast: 200 citroner fra Amalfi, 500 økologiske æg fra Suffolk, 20 kg smør, 20 kg mel, 20 kg sukker og 10 flasker hyldeblomstsaft fra Sandringham.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9682332a.jpg
 Foto: All Over Press

Bager Claire Ptak i køkkenet på Buckingham Palace. Foto: All Over Press

Se flere billeder af kagen i galleriet:

Harry og Meghans bryllupskage

Sponsoreret indhold