Kongelige1. februar 2018

På besøg i Sverige: Sådan ærer Kate prinsesse Diana

Prins William og hertuginde Kate har i disse dage besøgt kronprinsesse Victoria og prins Daniel i Sverige, og den gravide hertuginde hyldede prinsesse Diana på turen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diana-kate.jpg
 Foto: All Over Press

I disse dage har prins William, 35, og hertuginde Kate, 36, været på officielt besøg hos vores naboer i Sverige, og som sædvanligt imponerede den gravide hertuginde med sin stilsikre valg.

Da hun var til middag hos den britiske ambassadør i Stockholm lyste hun op blandt de mange sorte kjoler og mørke jakkesæt i en sennepsgul kjole med blomsterprint fra britiske Erdem.

Og især én detalje vakte opsigt.

The Mirror skriver, at Kate på en helt diskret måde valgte at hylde sin afdøde svigermor, prinsesse Diana, ved at bære et par af hendes perleøreringe.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/14.02888353.jpg
 Foto: All Over Press

Hertuginde Kate, prins William, kronprinsesses Victoria og prins Daniel til middag hos den britiske ambassadør i Stockholm. Foto: All Over Press

Det er ikke det eneste smykke, hertuginde Kate har arvet fra prinsesse Diana. Hun bærer også prinsesse Dianas gamle forlovelsesring.

Faktisk viste det sig, at prins Williams lillebror Harry "ofrede" prinsesse Dianas forlovelsesring for sin brors skyld.

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslører en kilde til Daily Star ifølge The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/william-kate-ring.jpg
 Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror.

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lyder det fra kilden.

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr.

Sponsoreret indhold