Kongelige27. november 2017

Stort galleri: Så skøn er Meghan Markle

Længe inden Meghan Markle blev forlovet med prins Harry, havde hun gjort et navn af sig selv. Se hvor skøn hun er i galleriet herunder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.20904211.jpg
 Foto: All Over

Meghan Markle og prins Harry skal giftes.

Det annoncerede det britiske kongehus tidligere i dag.

- Hans kongelige højhed prinsen af Wales er glad for at kunne annoncere forlovelsen mellem prins Harry og Frk. Meghan Markle, stod der i en pressemeddelse fra det britiske hof.

Samtidig blev det fortalt, at brylluppet forventes at stå i foråret 2018.

Længe før Meghan Markle blev forlovet med prins Harry, var hun dog et velkendt navn. Specielt i hjemlandet USA.

Hun har blandt andet medvirket i mindre roller i en lang række populære TV-serier som "Fringe" og "General Hospital", ligesom hun også har været en af de 24 kvinder, der stod med kufferterne i TV-programmet "Deal or no Deal".

Det var dog først i 2011, at hun fik sit helt store gennembrud i TV-serien "Suits", hvor hun spillede Rachel Zane. En rolle som hun har haft helt frem til i år.

Det er nemlig ikke mange uger siden, at det kom frem, at Meghan Markle havde droppet sin rolle i den amerikanske TV-serie "Suits".

Det amerikanske ugeblad Us Weekly kunne nemlig bekræfte, at Meghan Markle sammen med kollegaen Patrick J. Adams efter syvende sæson ikke ville vende tilbage til serien.

Tidligere har både britiske og amerikanske medier spekuleret i, at Meghan Markle ikke ville forny sin kontrakt på grund af en eventuel royal forlovelse. Nu er det så officielt, at hun ikke vil fortsætte med "Suits", ligesom det altså også er officielt, at hun er blevet forlovet med prins Harry.

Det er ikke første gang, Meghan Markle lukker for et kapitel i sit arbejdsliv. Tilbage i april lukkede hun ned for sin blog The Tig.

Samtidig med at Meghan Markle har haft godt gang i karrieren, er der også kommet en masse dejlige billeder af hende. Dem kan du se i galleriet herunder

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold