Kongelige21. februar 2018

Scorer kassen: Så meget får prins Nikolai for modeljob

Det er ikke småpenge, prins Nikolai har tjent ved at gå på catwalken for Burberry
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins-nikolai-2102018.jpg
 Foto: All Over Press

18-årige Prins Nikolai var i lørdags på catwalken i London som model for det eksklusive tøjmærke Burberry, der især er kendt for sine ikoniske trenchcoats, som koster på den gode side af 10.000 kroner.

Men skulle Nikolai selv få lyst til at købe en af de dyre frakker fra Burberry, så er det blot et greb i lommen for den unge prins, der til daglig går i 3. g på Herlufsholm Kostskole.

For modehuset har ifølge Euromans moderedaktør, Frederik Lentz Andersen, måttet have fat i den helt store pung for at hive Nikolai til London.

Han har således fået så mange penge, at han kan købe en Burberry-trenchcoat til hver dag i ugen, hvis han skulle have lyst til det.

- Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen, siger Frederik Lentz Andersen til euroman.dk.

Grevinde Alexandras privatsekretær sagde tidligere på ugen til SE og HØR, at prins Nikolais modeljob har været planlagt længe, og at det var en unik mulighed for prinsen for at deltage i det show, som var den sidste catwalk af designeren Christopher Bailey i modehuset Burberry.

https://imgix.seoghoer.dk/nikolai-artikel-21022018.jpg

Her får du Nikolai i fuld figur, som han så ud på catwalken i London i weekenden. (Foto: All Over Press)

Også hos Burberry er der begejstring at spore.

- Burberry er glade for at have prins Nikolai af Danmark til at gå vores modeshow, som markerer et specielt tidspunkt for brandet, lyder det.

Alexandra og prins Joachim meget stolte af prins Nikolai

Og Nikolais rødder i den danske kongefamilie har ikke været uden betydning for Burberry, vurderer Frederik Lentz Andersen.

- Det har 100 procent haft indflydelse, at han er royal, for han har slet ikke været offentligt tilgængelig. Mit gæt er, at et modelagentur har kontaktet Kongehuset for at høre, om han ville være interesseret, hvis nogle store mærker ville bruge ham eksklusivt, siger Frederik Lentz Andersen til euroman.dk.

Både faderen prins Joachim og grevinde Alexandra er meget begejstrede for Nikolais modeljob i London.

- Det er sket med 100 procent opbakning fra grevinde Alexandra og prins Joachim, og begge forældre er frygtelig stolte, siger grevinde Alexandras privatsekretær til SE og HØR.

Efter modeopvisningen lørdag, hvor også topmodellen Cara Delevingne deltog, rejste prins Nikolai retur til Danmark, hvor han i går deltog i sin farfar, prins Henriks, bisættelse.

GALLERI - billeder fra prins Henriks bisættelse:

Prins Henriks bisættelse tirsdag den 20. februar 2018

Sponsoreret indhold