Kongelige15. juli 2017

Prinsesse Estelle stjal billedet ved mors fødselsdag

Det kan godt være, at det var kronprinsesse Victoria, der var dagens hovedperson, da hun i går fyldte 40 år, men det var prinsesse Estelle, som alle kiggede på
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.8961590cs.jpg
 Foto: All Over

I går var det kronprinsesse Victoria af Sveriges 40 års fødselsdag, og den store dag blev fejret i hele Sverige.

Men selvom det var altså var Victorias store dag, så var det femårige prinsesse Estelle, der stjal billedet.

For mens at lillebror Oscar kun var med noget af dagen, så var Estelle med til de fleste af de arrangementer, som mor var med til i løbet af dagen.

Dagen bestod blandt andet af en tur i karet igennem Stockholms gader og en stor folkefest på øen Öland, hvor den svenske kongefamilie har deres sommerslot Solliden.

Både ved karetturen og ved koncerten var det i den grad Estelle, der stjal billedet.

For den lille pige opførte sig præcis som alle femårige gør, hun legede, pjattede, klappede, og kunne heller ikke skjule, hvis hun syntes, at det hele var lidt kedeligt.

Se de søde billeder af prinsesse Estelle i galleriet herunder

Artiklen fortsætter efter galleriet

Prinsesse Estelle stjal billedet ved kronprinsesse Victorias fødselsdag

En anden, der var ved kronprinsesse Victorias side hele dagen var ægtemanden Daniel. Det er i år otte år siden, at Victoria og Daniel blev forlovet, parret blev gift det efterfølgende år.

- Vores kærlighed har vokset sig stærk gennem årene. Min opgave er at være en støtte for Kronprinsessen under hendes vigtige arbejde for Sverige, sagde Daniel i forbindelse med forlovelsen i 2009.

Victoria og Daniel mødte hinanden i 2001, hvor han var hendes personlige træner i et fitnesscenter.

Livet har dog ikke altid været rosenrødt for kronprinsesse Victoria. I 1997 erkendte hun nemlig, at hun led af anoreksi.

- Min sygdom skyldtes personlige problemer. Det var en stor indre konflikt. Men et eller andet sted er jeg glad for, at jeg fik sygdommen så tilpas tidligt, at jeg kunne komme igennem krisen. Når jeg hører om andre med spiseforstyrrelser, ved jeg fra mig selv, hvad de går igennem, fortalte hun i 2004 til det svenske blad Amelia.

Sponsoreret indhold