Kongelige23. marts 2018

Hyldet i udlandet: Prins Nikolai overtager titel fra prins Harry

Den danske modelprins prins Nikolai overtager en fornem titel fra britiske prins Harry.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins-nikolai.jpg
 (Foto: All Over Press)

De seneste år har der ikke været tvivl om, at den mest fornemme fangst, en kvinde kunne gøre i det europæiske hav af kongelige prinser, var den britiske prins Harry.

Men den 19. maj er det endegyldigt slut med at jagte den 33-årige søn af prins Charles og lady Diana, når Harry ægter Meghan Markle på Windsor Slot.

Håbefulde ungmøer må altså kigge andetsteds efter en drømmeprins, og her har også andre end danskerne fået øjnene op for 18-årige Nikolai fra det lille, nordiske kongerige.

Hele vejen til Australien har prins Joachim og grevinde Alexandras søn nået spalterne under overskriften ”Den ledige ungkarl, der snupper Harrys krone” på TV-stationen Nine Networks hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins-nikolai_0.jpg
 Foto: All Over Press

Meget har ændret sig, efter at prins Nikolai i august fyldte 18. Han har fået modeljob og verdenspressens opmærksomhed. (Foto: All Over Press)

Nydelig ung mand

Også på den australske TV-kanal omtaler man prins Nikolai og hans nye job som model.

– Han er kronprinsesse Marys nevø, han er 18 år, han får ingen penge for at være kongelig, han har ikke nogen jordbesiddelser, så han arbejder som international model og tjener en pæn sjat. Og han er en nydelig ung mand, siger journalist Jo Abi i programmet ”Nine Honey”, hvor danskeren blev hyldet.

Også det amerikanske modemagasin In-Style kobler prins Harrys bryllup sammen med Nikolai.

I deres artikel om ”Den kongelige, der tager modelverden med storm” advarer man endda mod billeder, der vil gøre de kvindelige læsere svage i knæene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins-nikolai.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Pigerne står helt sikkert på spring, men officielt er grevinde Alexandra altså stadig den eneste kvinde i Nikolais liv. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Flere danskere

Det er ikke unormalt, at medierne laver lister over de mest eftertragtede ungkarle, men da Nikolai først for nylig er fyldt 18, har han ikke tidligere været at finde på listerne.

Her har dog været andre med danske aner, for den græsk-danske prins Philippos har længe været interessant for mange med prinsessedrømme.

Den 31-årige er den yngste af kong Konstantin og dronning Anne-Maries børneflok på fem.

Se billedet af prins Philippos herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/prins-phillippos.jpg
 Foto: All Over Press

(Foto: All Over Press)

Den pressesky græsk-danske prins Philippos, 31, bliver af mange anset for en af Europas mest eftertragtede prinser.

Under armen til prinsesse Madeleine og Chris O'Neills bryllup var Philippos' storesøster, prinsesse Theodora, 34, som i øvrigt også er ledig.

Læs mere om den danske kongefamilie i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold