Kongelige19. november 2018

Nuttede prins Louis stjæler billedet

Lille prins Louis løber med al opmærksomheden på en række nye billeder, som er blevet taget i anledning af prins Charles' 70-års fødselsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega306908_001.jpg
 Foto: MEGA

Nu er en række "fraklip" fra samme foto-session så blevet offentliggjort, og det er ikke prins Charles, men hans yngste barnebarn, prins Louis, der stjæler rampelyset.

Det er britiske The Sunday Times Magazine, der kan bringe de bedårende billeder.

Artiklen fortsætter under tweetet.

På det første foto står prins Charles med prins Louis i favnen. Den kommende britiske konge smiler hengivent, mens hans yngste barnebarn putter sig op af sin farfar.

Artiklen fortsætter under tweetet.

På det andet foto ser vi, at det ikke er alle, der slipper afsted med at tage Storbrittaniens kommende konge ved næsen, men lille prins Louis kan altså charme sig til det meste.

Billederne af prins Charles med sin familie er taget i haven på den kongelige residens Clarence House i London tilbage i september, og de er taget af den britiske kongehusfotograf Chris Jackson.

Chris Jackson har tidligere fotograferet prins George i anledning af den lille prins’ fire års fødselsdag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kongehus.jpg
 (Foto: MEGA)

Det nye foto viser den britiske kongefamilie i et kærligt og muntert øjeblik. Foto: MEGA

Det er dog første gang, at Chris Jackson tager billeder af hele familien, og det er også første gang, at prins Charles har ladet sig fotografere sammen med både sine sønner, sine to svigerdøtre, sine tre børnebørn – samt det barnebarn, der endnu ikke har set dagens lys.

Billedet er taget i september, og på det tidspunkt var hertuginde Meghan, 37, omkring otte uger henne.

Det er uvist, om hun allerede på det tidspunkt havde afsløret over for prins Charles og de andre royale familiemedlemmer på billedet, at hun er gravid.

På de to billeder er gravide hertuginde Meghan iført en smuk og enkel kjole fra Givenchy. Hendes mand, 34-årige prins Harry, hviler kærligt sin hånd på Meghans hofte - et ganske tydeligt symbol på, at det britiske kongehus i dag er moderne og ikke så stift og stringent, som det ellers tidligere har fået kritik for at være.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/haand_paa.jpg

Harry lægger forsigtigt sin hånd på Meghans hofte. Foto: MEGA

Også hertuginde Kate, 36, er iført en smuk kjole i dagens anledning, dog med lange ærmer.

Den polkaprikkede blå kjole er designet af den London-baserede designer Alessandra Rich og koster ifølge britiske medier over 15.000 danske kroner.

På hertuginde Kates arm sidder den sidst ankomne i den britiske kongefamilie, nemlig lille prins Louis, der kom til verden for et halvt år siden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/louis_0.jpg

Kate med lille Louis på armen. Foto: MEGA

I midten af billederne sidder prins Charles’ hustru, Camilla, der er hertuginde af Cornwall. 71-årige Camilla er elegant iført en tætsiddende cremefarvet crepekjole designet af Fiona Clare Kjolen prydes af to smukke guldsmede-brocher fra Van Cleef & Arpels’ Libellule.

Den ene broche er med diamanter, mens den anden er med safirer. Begge brocher har hun fået i gave af sin mand, prins Charles, som hun blev gift med i 2005.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/broche.jpg

De to brocher er en gave fra prins Charles. Foto: MEGA

Hertuginde Camilla har lille prinsesse Charlotte ved sin side. 3-årige Charlotte er iført en bedårende blå-hvid kjole designet af Mary Janes.

På det ene billede holder hertuginde Camilla kærligt sin arm rundt om sit barnebarn, mens hun peger mod et eller andet, der sker bag ved kameraet.

Det er på samme foto, at man kan se en grinende hertuginde Meghan og en grinende prins George, 5.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/meghan_griner.jpg

Meghan kunne ikke holde smilet tilbage under fotograferingen i september. Foto: MEGA

Den royale fotograf har dog ikke ønsket at afsløre, hvad det var, der fik flere medlemmer af den royale familie til at finde et stort grin frem.

Den royale fotograf Chris Jackson har blot fortalt, at det var en dejlig oplevelse at få lov til at fotografere familien i hjemlige omgivelser.

”Grandpa Wales”, som prins Charles kaldes i familien, har sit førstefødte barnebarn – 5-årige prins George – på skødet, mens han sidder iført et nålestribet jakkesæt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/smilet.jpg

En grinende prins George på skødet af sin bedstefar. Foto: MEGA

Der er måske flere, der undrer sig over, hvorfor prins Charles’ forældre, dronning Elizabeth og prins Philip, ikke er med på de nye fotos. Det britiske kongehus har ikke forklaret, hvorfor de ikke medvirker.

En af grundene kan være, at prins Charles har ønsket, at billederne skal afspejle den kommende generation - og ikke mindst den moderne generation - af det britiske kongehus.

Det kan naturligvis også tænkes, at dronning Elizabeth og prins Philip på henholdsvis 92 og 97 år deltog i andre arrangementer tilbage i september, da billederne blev taget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kongehus_2.jpg

Det andet foto, som kongefamilien har udsendt i anledning af prins Charles' 70 års fødselsdag. Foto: MEGA

Det er hvert fald ingen hemmelighed, at parret stadig arbejder meget til trods for deres høje alder. Det er da også dronningen, der i sidste uge var vært ved en stor fødselsdagsfest på Buckingham Palace i London.

Dronningen havde inviteret familien samt omkring 600 andre prominente gæster, deriblandt kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, til at fejre hendes søn, der altså fyldte 70 år i sidste uge.

Sponsoreret indhold