Kongelige15. juni 2018

Nu har dronning Elizabeth og hertuginde Meghan veninde-øreringe

Dronning Elizabeth har givet hertuginde Meghan et par perle- og diamantøreringe, der er magen til hendes egne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9715996eo.jpg
 Foto: All Over Press

Det må være lidt frygtindgydende at gifte sig ind i en familie, hvor selveste dronning Elizabeth er overhovedet.

Men meget tyder på, at den 92-årige monark har budt hertuginde Meghan hjerteligt velkommen til familien.

Hertuginde Meghan var i går på sin første officielle opgave med dronning Elizabeth, og uden prins Harry, da de to var i Cheshire til en række arrangementer.

Her var hertuginden af Sussex klædt i en kjole fra Givenchy, og hun fuldendte sit elegante look med en helt speciel gave, som hun ifølge The Sun har fået af sin svigerbedstemor.

Hertuginde Meghan har ifølge The Sun fået et par diamant- og perleøreringe af dronningen. De smukke øreringe skulle eftersigende være fra dronningens egen smykkesamling.

Dronningen bar selv et par perleøreringe i samme stil, og det er vel nærmest også et must at have så klassiske smykker i samlingen, nu når man er blevet kongelig.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9715996ew.jpg
 Foto: All Over Press

På fingeren ses Meghan Markles imponerende forlovelsesring. Foto: All Over Press

Øreringene er ikke det eneste betydningsfulde smykke, som hertuginde Meghan er blevet begavet med.

På sin bryllupsdag kunne hun om aftenen fremvise en smuk ring, som hun eftersigende havde fået af prins Harry.

På sin højre ringfinger bar hertuginde Meghan en ring med en stor, blå sten, og det er en ring, der tidligere har tilhørt prinsesse Diana.

Ifølge Sky News var akvamarin-ringen en gave fra prins Harry til hertuginde Meghan.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/meghan-harry-diana-ring.jpg
 Foto: All Over Press

Hertuginde Meghan og prins Harry på deres bryllupsdag den 19. maj 2018, og prinsesse Diana den 2. juni 1997 - bare to måneder inden hun på tragisk vis døde i en trafikulykke. Foto: All Over Press

Det amerikanske ugeblad People har fået bekræftet, at Meghan bærer Dianas akvamarin-ring. Ringen er del af et sæt, hvor der også hører et armbånd til. Prinsesse Diana bar smykkesættet, da hun var til velgørenhedsmiddag i Australien i 1996.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.265438a.jpg
 Foto: All Over Press

Diana med sine akvamarinsmykker i 1996. Foto: All Over Press

Akvamarin-ringen er ikke det eneste blå ring, som tidligere har været prinsesse Dianas, der er blevet givet fra en gom til sin brud.

Da prins Harry og hertuginde Meghan blev forlovet i november 2017, kom det frem, at Harry havde "ofret" sin oprindelige forlovelsesring for prins William og hertuginde Kates skyld.

Ifølge den britiske avis The Mirror var det oprindeligt prins Harry, der "arvede" den imponerende forlovelsesring, som Diana i sin tid havde fået af Charles. Ifølge avisens kilder fik prinsesse Dianas to sønner, prins William og prins Harry, lov til at vælge et minde blandt Dianas ejendele, efter hun på tragisk vis døde i 1997.

- William valgte sin mors Cartier-ur, og Harry valgte hendes forlovelsesring med safir og diamanter, afslørede en kilde dengang til Daily Star ifølge The Mirror.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/william-kate-ring.jpg
 Foto: All Over

Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press.

Harry var kun 12 år, da han valgte ringen, og da William friede til Kate, valgte Harry at give ringen til sin storebror.

- De havde en aftale om, at hvem der end blev forlovet først, så skulle vedkommende have Dianas ring - og selvfølgelig var det William og Kate, lød det fra kilden.

Prinsesse Dianas forlovelsesring består af en 12 karat stor safir omkranset af 14 diamanter. Ringens værdi er anslået til svimlende 3,3 mio. kr.

Prins Harry har selv designet den ring, som han friede til hertuginde Meghan med. Det skrev Daily Mail.

Den smukke forlovelsesring består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling. Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.33420321.jpg
 (Foto: All Over)

Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter. Foto: All Over

Sponsoreret indhold