Kongelige15. december 2017

Norsk kronprinspar holder jul med prostituerede

Det norske kronprinspar, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit, har valgt at holde en noget utraditionel juleaften. Den skal de nemlig tilbringe sammen med en flok udsatte prostituerede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haakon_og_mette-marit.jpg
 Foto: All Over

En royal juleaften holdes oftest i overdådige omgivelser med kæmpe juletræ, masser af gaver og ikke mindst masser af lækkert mad.

Men sådan bliver det ikke hos alle medlemmer af den royale familie.

For det norske kronprinspar har i år valgt at spise julemiddagen sammen med en flok prostituerede i Oslo.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den herpå under fem minutter!

Det skriver norsk seher.no.

44-årige kronprins Haakon og hans jævnaldrende kone kronprinsesse Mette-Marit skal holde jul med Mette-Marits familie på Skaugum. Men efter det traditionsbundne kirkebesøg begiver kronprinsparret sig ud på mere utraditionel juleaften.

De tager således til Natthjemmet, som er et akut overnatningssted for prostituerede kvinder, der kæmper med narkoproblemer.

- Vi sendte sammen med Natthjemmet en invitation tik kronprinsparret og blev kontaktet af en ansat på slottet, der sagde, at Haakon og Mette-Marit gerne ville komme juleaften. Det er vi vældigt glade for, siger Sverre Rusten, der arbejder på overnatningsstedet i Oslo.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den herpå under fem minutter!

Det er ikke første gang, at det sociale overnatningssted har haft fornemt besøg til jul. Sidste år deltog den norske socialminister, Anniken Hauglie.

Det danske kronprinspar skal i år holde jul med Marys familie på Tasmanien. Og de er allerede ankommet ”down under”, som du kan se på disse billeder.

Sponsoreret indhold