Kongelige25. august 2018

Nikolais kæreste i TV2-program: Sådan er svigerfamilien

I ”Herlufsholm for livet” kommer seerne helt tæt på prins Nikolais kæreste Benedikte Thoustrup, hendes lillesøster Regitse og resten af familien fra Randers.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/benedikte-nikolai.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mandag aften på TV2 får seerne ikke kun lov til at komme tæt på eleverne fra Herlufsholm Kostskole i programmet ”Herlufsholm for livet”.

Nej, de kommer også helt ind under huden på prins Nikolais kærestes jyske familie, der medvirker i dokumentaren om den traditionsrige institution nær Næstved, hvor den 19-årige prins blev student fra denne sommer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/benedikte-nikolai.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Prins Nikolais kærestes familie gør et over ordentlig sympatisk indtryk i ”Herlufsholm for livet”. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Regitse Thoustrup, der er lillesøster til Benedikte Thoustrup – prinsens langvarige kæreste – bliver fulgt tæt af et kamerahold i løbet af hendes første år som gymnasieelev på kostskolen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/herlufsholm_for_livet_3xx.jpg
 (Foto: TV2)

- Jeg har selvfølgelig mødt prins Nikolai, og han er en meget sympatisk ung mand, har Benediktes far tidligere sagt til Her&Nu. Her er Regitse fanget i et interviewmoment. (Foto: TV2)

Og det betyder, at vi som seere bliver inviteret helt hjem i privaten hos Nikolais potentielle svigerfamilie, der har base i Randers.

Det er her, far Anders og mor Anette bor, mens døtrene passer skolen på Sjælland.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/herlufsholm_for_livet_5.jpg
 (Foto: TV2)

Anders Thoustrup og fru Anette virker helt nede på jorden. – Der er mange fine biler, hvad? lyder det fra familien, da de ankommer til Herlufsholm, hvor Ferrarier holder parkeret side om side med Porscher. (Foto: TV2)

Og det er ikke helt usandsynligt, at prins Nikolai har været på visit på villavejen i provinsen.

Benedikte er i hvert fald blevet introduceret for sin royale kærestes familie – hun var inviteret med, da prins Felix havde sidste skoledag i juni.

Selv om det er lillesøster Regitse, som er hovedpersonen i programmet, kan man ikke undgå at lægge mærke til Benedikte.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/herlufsholm_for_livet_2.jpg
 (Foto: TV2)

– Jeg har jo også min søster derovre, så det skal nok blive godt, erklærer Regitse, der her er foreviget med hele familien på foto reolen hjemme i Randers. (Foto: TV2)

Hun stiller godt nok ikke op til interview ligesom sine tre familiemedlemmer, men den ansvarlige storesøster hjælper Regitse med at binde slips og viser hende, hvordan man får et rigtig godt foto i kassen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/herlufsholm_for_livet_7.jpg
 (Foto: TV2)

Benedikte stiller vel - villigt op til fotografering i 3.g-uniformen, mens mor Anette, der er senior-erhvervsrådgiver, sørgede for at knipse på det rigtige tidspunkt. (Foto. TV2)

Dokumentaren er filmet i det forgangne skoleår, og i et ganske kort glimt dukker prins Nikolai op sammen med mor Alexandra, da de skal tage afsked med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/herlufsholm_for_livet_6.jpg
 (Foto: TV2)

I få sekunder dukkede prins Nikolai op på skærmen sammen med grevinde Alexandra. (Foto: TV2)

Siden optagelserne stod på, er der dog vendt op og ned på Nikolai og Benediktes liv.

Prinsen har gang i en solid modelkarriere, samtidig med at han passer pligten som royal rekrut i Varde, mens Benedikte skal studere i Paris.

Læs mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold