Kongelige31. marts 2018

Nægter sig skyldig: Middeltons svigerfar sigtet for voldtægt

Pippa Middletons svigerfar er blevet anholdt og sigtet for to voldtægter begået mod en mindreårig. Den 74-årige David Matthews, der er britisk mangemillionær, nægter sig skyldig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_13.jpg
 (Foto: All Over Press)

Tirsdag blev Pippa Middletons svigerfar, David Matthews, anholdt i Paris og sigtet for to voldtægter begået mod en mindreårig.

Den 74-årige brite – der er mangemillionær og svigerfar til Pippa Middelton, hertuginde Kates lillesøster – nægter sig skyldig i alle anklager.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Ifølge det britiske medie skulle David Matthews have begået overgrebene mod en teenagepige i 1998 og 1999. Overgrebene skulle ifølge det britiske medie være sket i Paris og på ferieøen St. Barts.

David Matthews talsmand fortæller, at den 74-årige mand nægter sig skyldig i alle beskyldninger.

- David Matthews benægter kategorisk beskyldningerne, og han bestrider disse usande og skandaløse anklager, siger talspersonen ifølge Daily Mail.

David Matthews blev anholdt i en lufthavn i Paris i tirsdags og derefter afhørt om sagen – og siden sigtet.

https://imgix.seoghoer.dk/pippa_midd.jpg

David Matthews' ene søn, James Matthews, blev sidste år gift med Pippa Middelton. Foto: All Over Press

Det er ifølge det franske nyhedsbureau AFP ikke teenagepigen selv, men en person 'med myndighed over offeret', som har anmeldt de påståede overgreb til fransk politi.

David Matthews blev efter 48 timers varetægtsfængsling stillet for en dommer torsdag, og det var her, at der blev rejst sigtelse mod ham i sagen.

- Efter anholdelsen åbnede den offentlige anklagemyndighed i Paris en juridisk efterforskning, som blev ledet af undersøgelsesdommeren, som sigtede ham for voldtægt mod en mindreårig kvinde, siger en talsperson til de britiske medier.

David Matthews er mangemillionær og ejer blandt andet luksushotellet Eden Rock Hotel på netop Saint Barthélemy, hvor en af de påstående voldtægter skulle have fundet sted ifølge sigtelsen.

David Matthews' ene søn, James Matthews, blev sidste år gift med Pippa Middelton. Pippa Middleton – og hendes bagdel – gjorde sig som bekendt ganske bemærket, da hun var brudepige til sin storesøsters bryllup med prins William tilbage i 2011.

Sponsoreret indhold