Kongelige8. februar 2019

Meghans mystiske tommelfinger vækker bekymring

En ekspert påpeger, at Meghans bagoverbøjede tommelfingre kan være tegn på noget helt bestemt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-tommelfinger.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan, 37, har tidligere afsløret, at hun har termin i april, men spørger man en britisk jordemoder, så kan prins Harry og hertuginde Meghans komme til verden meget tidligere.

Over for britiske Daily Mail påpeger jordemoderen Liz Halliday, at Meghans ekstremt "smidige tommelfingre" kan være et tegn på, at hun kan gå i fødsel før termin.

Meghan er gentagne gange blevet fotograferet med bagoverbøjede tommelfingre, og det kan være tegn på såkaldt "Hypermobility Spectrum Disorder".

Lidelsen kan betyde, at ens led kan bevæge sig udover normalen, og hvis det spreder sig fra hendes fingre til hendes bækken, kan de løse ligamenter forårsage en for tidlig fødsel.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/rexfeatures_10096825l.jpg
 Foto: MEGA

Et tommelfinger siger åbenbart mere end 1000 ord. Foto: MEGA

- Billeder taget af hertuginden af Sussex' hænder kan tyde på, at hun har en grad af hypermobilitet i sine tommelfingre, forklarer jordemoderen til Daily Mail.

- Hvis Meghan lider af Hypermobility Spectrum Disorder, og hendes livmoderhals og bækken bliver påvirkede, så har hun en lille smule øget risiko for at gå for tidligt i fødsel eller have en meget smertefuld fødsel, lyder det yderligere fra Liz Halliday.

Meghan afslørede i sidste måned, at hun har termin i april.

Det skete da Meghan og Harry var på officielt besøg i den britiske by Birkenhead, og her kom den vordende mor med nye detaljer omkring hende og Harrys første barn.

Da hun hilste på den fremmødte folkemængde, fortalte hun ifølge britiske Daily Mail, at hun var seks måneder henne og skulle føde i april - det amerikanske ugeblad People mente at vide, at hun var sat til at føde i slutningen af april.

Hun afslørede også, at hun og Harry endnu ikke kender kønnet på babyen, da de gerne vil "overraskes".

Sponsoreret indhold