Kongelige6. december 2018

Meghan stiller vilde krav til fødestuen

Hertuginde Meghan er ikke meget for at føde på hospitalet, efter det skrabede bunden i en hygiejnekontrol
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega311527_028.jpg
 Foto: MEGA

Til foråret bliver prins Harry, 34, og hertuginde Meghan, 37, forældre for første gang.

Men det er stadig usikkert, hvorvidt Meghan ønsker at føde på hospitalet eller hjemme i stuen, som der for nylig var forlydender om.

Her finder du den perfekte barsels- og julegave.

Amerikanske Radar Online mener nu at vide, at hertuginden af Sussex har stillet en lang række krav til sin fødsel.

Tankerne om en hjemmefødsel blev angiveligt sat i gang hos Meghan, fordi Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London, hvor de kongelige ellers plejer at føde, dumpede fælt i en hygiejnekontrol.

Hospitalsfløjen, hvor hertuginde Kate har født sine tre børn, høstede for nylig sølle to ud af fem stjerner i en statskontrolleret hygiejnekontrol, og ifølge Radar Online fik de resulateter Meghan til at "gå amok".

- Meghan kommer til at beordre royale lakajer til at undersøge hygiejnestandarden nærmere, og hun kommer til at sikre sig, at alt er sprittet af efter højeste standard, røber en kilde over for Radar Online.

Og det er ikke kun rengøringsstandarden, der vækker bekymring hos den vordende mor:

- Hun overvejer også at tage sin egen kok med på hospitalet, som kan holde øje med, hvordan hendes mad bliver tilberedt.

Ifølge Radar Online vil Meghan muligvis bruge de dårlige forhold på hospitalet som en løftestang for at få sit ønske om en hjemmefødsel opfyldt.

- Hun vil måske bruge denne skandale som en undskyldning for at få den hippie-hjemmefødsel, som hun har ønsket, lige siden hun blev gravid, fortæller insideren.

På Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London koster en fødestue over 65.000 kr. om dagen, og både prinsesse Diana og hertuginde Kate har født deres børn der.

- Det ville være et kæmpe brud med royal tradition, og det (hjemmefødsel, red.) kommer aldrig til at ske, da en sikker fødsel er det vigtigste, og ældre kongelige, inklusive dronningen, ville beordre Meghan hen på Lindo Wing for at forhindre en hjemmefødsel. Det er alt sammen en del af de vanskeligheder, som Meghan har med at tilpasse sig de royale regler, konkluderer kilden.

Sponsoreret indhold