Kongelige26. december 2018

Dronningen beordrede våbenhvile: Meghan og Kates kærlige juleferie

Det var dronning Elizabeth og prins Charles, der beordrede hertuginde Meghan og hertuginde Kate til at lægge stridsøksen forud for julegudstjenesten i går
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan_og_kate_og_dronningen.jpg
 (Foto: MEGA og instagram)

Den seneste tid har flere medier beskrevet det uvenskab og den kolde luft, der kredser om Meghan og Kate.

Men da de to hertuginder i går ankom til gudstjenesten i Sandringham, var der kun glæde og venskab at spore.

De to hertuginder ankom side om side iført varme frakker og store smil.

Og da de to kvinder var ved at nå porten til kirken, lagde Meghan sågar en kærlig hånd på Kates ryg.

Det er ifølge det britiske medie The Sun dronning Elizabeth og prins Charles’ fortjeneste, at julefreden havde sænket sig over det britiske kongehus i går forud for den traditionsrige julegudstjeneste.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kaerligt_haandtryk.jpg
 (Foto: Instagram)

Meghan lagde kærligt sin hånd på Kates ryg, da de gik ind mod kirken med favnen fuld af blomster. Foto: Instagram

Det var nemlig de to, der havde beordret de stridende hertuginder til at indgå våbenhvile og finde glæden frem i denne søde juletid.

En kilde fortæller til det britiske medie:

- Dronningen og Charles havde tilladt, at situationen (stridighederne, red.) har kunnet udspille sig indtil nu uden for megen indblanding fra dem – men de gjorde det tydeligt, at det nu var jul, og at det var tid til, at familien for alvor stod sammen.

- Det betød, at de to par fulgtes ad ind i kirken som ”the Fab Four” ligesom de havde gjort sidste år. Ja, det var mærkeligt og pinligt, når man tænker på, hvad der er foregået de sidste 12 måneder, siger kilden til The Sun og tilføjer:

- Men alternativet med endnu mere negativ omtale på juledag kunne slet ikke komme på tale.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega328784_005.jpg
 Foto: MEGA

"The Fab Four" på vej til julegudstjeneste sammen med prins Charles. Foto: MEGA

37-årige Meghan har været genstand for stor opmærksomhed, siden hun fandt sammen med og senere blev gift med prins Harry.

Den seneste tid har engelske medier beskrevet, hvordan forholde mellem Meghan og Harry og William og Kate er blevet koldere og koldere – angiveligt fordi prins William føler, at hans lillebror er meget overbeskyttende overfor sin gravide hustru, der nedkommer til foråret.

Desuden fik rygterne om uvenskab næring, efter det kom frem, at Meghan og Harry flytter ud af Kensington Palace, hvor Kate og William også residerer.

Særligt hertuginde Meghan har været genstand for stor opmærksomhed – og ikke alt har været lige positiv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega137593_014.jpg
 (Foto: MEGA)

"The Fab Four" fotograferet til julegudstjenesten i 2017. Foto: MEGA

For nylig rettede TV-vært Piers Morgan en skarp kritik af hende i en kronik, hvor han kaldte hende både selvoptaget, snyltende og uforskammet.

Andre gange er hun blevet kritiseret for ikke at have kontakt med sin far, der selv har kritiseret det britiske kongehus for deres måde at behandle hans 37-årige datter på.

Heller ikke Meghans halvsøster har haft kontakt til sin søster de sidste mange måneder – og nu forsøger søsteren så igen at række ud efter Meghan.

For nylig kom det frem, at Samantha Markle har sendt et tårevædet julekort til Meghan, hvori hun opfordrer Meghan til at genoptage kontakten med faderen, inden det bliver for sent.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/samantha_markle.jpg
 (Foto: MEGA)

Samantha Markle. Foto: MEGA

- Som du ved, har far forsøgt at kontakte dig, men uden held, og han er meget såret over, at du ignorerer ham.

- Livet er kort, og du ved, at far er fantastisk. Giv ham glæde de sidste år af hans liv ved at vise ham, at du elsker ham. Tiden er inde. Tænk please over det her, skrev Samantha Markle blandt andet i sit julekort.

Samantha Markle, der er en halvsøster til Meghan, har tidligere kritiseret Meghan, fordi Samantha ikke var inviteret med til brylluppet mellem Meghan og Harry, der blev holdt tilbage i maj.

Desuden har Samantha flere gange offentligt kritiseret Meghan for ikke at have forsøgt at tage kontakt til sin egen familie eller besvare de breve, som der er blevet sendt til hende.

Den eneste, der var inviteret med til Meghan og Harrys bryllup fra Meghans familie, var hendes mor, Doria Ragland.

Sponsoreret indhold