Kongelige27. februar 2018

Meghan Markles hemmelige dagbog afsløret

Meghan Markle er blevet afsløret som den anonyme skribent bag en dybt personlig blog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9253220ae.jpg
 Foto: All Over Press

Mellem 2010 og 2012 eksisterede der en blog ved navn "The Working Actress", hvor en anonym skribent i detaljer fortalte om sin tilværelse som ung skuespiller, der kæmpede for gennembruddet.

Nu er skribenten bag bloggen angiveligt blevet afsløret, og det er selveste Meghan Markle, 36, der lod sit privatliv være læsestof for nysgerrige internetsurfere. Det skriver Vancouver Sun.

Ifølge Vancouver Sun var bloggen et "must read i Hollywood".

Titlen "The Working Actress" sender hentydninger til det engelske udtryk "the working girl", der er slang for en prostitueret.

På sin blog fortalte Meghan Markle da også om "vanskelige instruktører", ondskabsfulde skuespilkolleger og producere, der behandlede skuespillere som "præmieponyer". Beskrivelser, der får helt nye dimensioner set i lyset af #MeToo-bølgen, der den seneste tid har rystet Hollywood.

På bloggen beskriver Meghan Markle, hvordan hun "græd i sengen med en flaske vin og æske cookies", hvis hun ikke fik en rolle, som hun havde været til audition på.

- Jeg er blevet nødt til at stoppe med at betale til min fagforening, låne penge, tage jobs, jeg afskyede, udholde at blive behandlet som l*rt på filmsettet, kysse skuespillere med dårlig ånde og græde i timevis, fordi jeg ikke synes, jeg kunne holde det ud mere, skrev Meghan Markle dengang på "The Working Actress".

Bloggen startede i 2010, og det sidste punktum blev sat i 2012. Der blev ikke givet nogen begrundelse for, hvorfor den dengang anonyme skuespiller bag bloggen stoppede.

I starten af det nye år kom det frem, at Meghan Markles kommende tilværelse som royal betød farvel til de sociale medier.

Den 36-årige skuespiller lukkede ned for sine profiler på Facebook, Twitter og Instagram. Det skrev Page Six.

Det britiske kongehus bekræftede, at Meghan Markle havde lukket ned for sine sociale medier, hvilket er helt traditionelt at gøre. Det britiske kongehus - der i Storbrittanien kaldes Kensington Palace - er selv meget aktiv på Twitter og Instagram.

Kensington Palace sagde ifølge Page Six, at Markle "er taknemmelig over for alle, der har fulgt hende på sociale medier gennem årene", men "hun har ikke brugt disse kontoer i noget tid".

I april sidste år lukkede Meghan Markle også ned for sin blog kaldet "The Tig".

Det oplyste hun i en erklæring delt på The Tig.

- Efter næsten tre smukke år på dette eventyr sammen med jer er det tid til at sige farvel til The Tig, skriver hun blandt andet og fortsætter:

- Hvad der begyndte som et passioneret projekt, har udviklet sig til et fantastisk fællesskab af inspiration, støtte og sjov. 


- Bliv ved med at grine og turde tage chancer. Vær selv den forandring, du ønsker at se i verden, lyder Markles opfordring til sine læsere. 


Sponsoreret indhold