Kongelige6. december 2017

Meghan Markle udleveret af bitter brudepige

Meghan Markles tidligere veninde har solgt intime billeder til en avis og hævder, at den kommende brud er meget beregnende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9253220ae.jpg
 Foto: All Over Press

Meghan Markle blev mandag i sidste uge forlovet med prins Harry, og den nye plads i rampelyset gør, at hun nu kan se, hvem der er hendes sande venner, og hvem der er villige til at sælge hende ud for ussel mammon.

Meghan Markles barndomsveninde ved navn Ninaki Priddy, der har kendt hende siden, de kun var to år gamle, og som endda var "maid of honor" til Markles første bryllup, har valgt at gå til den britiske avis Daily Mail, hvor hun udleverer sin tidligere veninde.

Det gør hun både ved at sælge en håndfuld private billeder fra hendes fortid og ved at fortælle en masse ting, der fremstiller Meghan Markle i et knap så flatterende lys.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Nanaki Priddy fortæller selv, at de to ikke længere er veninder, fordi Meghan Markle lod sig skille fra filmproduceren Trevor Engelson i 2013 - en beslutning, hun som veninde ikke kunne støtte op om.

- Meg strålede bogstaveligt talt af glæde, fortæller Ninaki om Markles' bryllupsdag, der foregik på Jamaica i 2011 med over 100 gæster.

- At se hende endelig gøre det (blive gift, red.) var... ja, det var en stor ting. Det var så rørende et bryllup. Jeg begyndte at græde, så snart jeg så hende i kjolen. Ceremonien var på stranden. Det var så smukt at se, smukt at være en del af. De skrev hinandens løfter. De elskede hinanden højt, genkalder den tidligere veninde.

Ninaki Priddy lægger ikke skjul på, at Meghan Markles skilsmisse blev enden på deres venskab. Priddy tog nemlig eksmandens side.

Meghan Markle og hendes mand så ikke meget til hinanden, da hun indspillede TV-serien "Suits" i Toronto, mens han forblev i Los Angeles.

- Jeg mener ikke, hun gav ham en chance. Jeg tror, der var et element af "ude af øje, ude af sind" for Meghan. Den måde, hun håndterede det på... Trevor fik helt sikkert hevet tæppet væk under sig. Han blev såret, fortæller den tidligere veninde til Daily Mail.

Ifølge Ninaki Priddy er Meghan Markle ikke så sød og venlig, som hun ser ud til, når hun står og smiler og vinker ved prins Harrys side.

- Alt, jeg kan sige, er, at Meghan er beregnende - meget beregnende - i den måde, hun har med folk og forhold at gøre. Hun er meget strategisk i den måde, hun kultiverer sin omgangskreds på. Når først hun har besluttet, at du ikke skal være del af hendes liv, så kan hun være meget kold. Det er en mekanisme, hun har. Der er ikke noget at forhandle. Når hun har taget beslutningen, så er det det, forklarer Priddy.

- Meg har altid gerne ville være kendt. Hun elskede bare at være midtpunktet. Vi plejede at forestille os, at hun modtog en Oscar. Hun plejede at øve, at hun udnævnte sig selv som vinder, lyder det fra eks-veninden.

I galleriet kan du se Meghan Markle på sin første officielle opgave med prins Harry.

Prins Harry og Meghan Markle på første officielle opgave sammen

Sponsoreret indhold