Kongelige14. december 2018

Færdig med drama! Meghan lægger sin far på is

Hertuginden har valgt helt at afskære kontakten med sin far, der gang på gang taler over sig i medierne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-thomas.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan tager nu konsekvensen af, at hendes far, 74-årige Thomas Markle, gang på gang ydmyger hende i medierne og har nu helt afskåret kontakten til ham.

Det skriver det amerikanske ugeblad Us Weekly.

Denne julegave får dig ikke i fedtefadet.

Senest bragte far Markle sin royale datter i fedtefadet, da han fortalte, at Meghan delte marihuana ud til sin gæster, da hun blev gift for første gang.

- Det bliver bare værre og værre, han vil ikke stoppe. Det er chokerende, afslører en kilde til Us Weekly og tilføjer, at Meghan føler sig forrådt af sin egen far.

Allerede inden Harry og Meghans bryllup den 19. maj jokkede hendes far gevaldigt i spinaten: Det hele startede med, at faderen lige inden brylluppet blev taget i at iscenesætte billeder med en paparazzi-fotograf.

Senere gav faderen for første gang nogensinde et TV-interview, hvor det efterfølgende viste sig, at han havde modtaget penge for at stille op foran kameraet.

Seneste fik prins Harry i denne uge så med grovfilen i et interview med britiske Daily Mail.

- Det bedste, han kunne have gjort, siden det hele faldt fra hinanden, var at forsvinde og holde sin mund, men han har gjort det stik modsatte, supplerer en anden kilde til Us Weekly.

- Der har ingen ændring været i deres forhold. Alle de interviews, han har givet, har fået alle til at rulle med øjnene, lyder det yderligere.

Sponsoreret indhold