Kongelige16. januar 2019

Svært og fantastisk med kronprinsen: Maria Montell om forholdet til Frederik

Det var både fantastisk og svært for Maria Montell at være kærester med kronprins Frederik. Det fortæller hun til SE og HØR i anledning af hendes 50 års fødselsdag i morgen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mariafrederik.jpg
 Foto: Claus Poulsen

I morgen den 17. januar fylder Maria Montell 50 år.

Før den store dag stillede musikeren op til et stort interview, hvor hun fortæller om sit begivenhedsrige liv på godt og ondt.

En af de ting, som er uundgåelige at snakke om, når emnet er den folkekære sangskriver, er hendes royale fortid.

Maria Montell huskes nemlig især for sit forhold til kronprins Frederik, 50, i slutningen af 90’erne.

– Det er jo en del af mit liv – og det var også en superfantastisk tid. Selvfølgelig har det altid været svært, når det har overskygget det, jeg egentlig laver. Men det er ”the name of the game”, siger sangerinden til SE og HØR, som understreger, at hun ikke fortryder noget i sit liv.

Haft en del kærester

Maria Montell lægger ikke skjul på, at hun har haft en del kærester, men det er hun glad for den dag i dag.

– Det er det, der har gjort, at jeg sidder her som et rigt menneske. Jeg har set mange ting og været mange steder, og jeg har haft en del kærester, som så mange andre også har. Nu sidder jeg her, har tre børn og kan se tilbage på, at jeg har haft et spændende liv, siger hun og fortsætter:

– Frederik er en af dem, som også har givet en masse farve og alle mulige gode ting. Jeg har lært af alle de mænd, jeg har været sammen med. Jeg føler, de har været med til at forme og skabe mig. Nu er jeg jo gift, men det er en del af mit liv. Vi har alle sammen en historie. Et billede fra en af sangerindens mange rejser til Afrika.

Den musikalske frue, der i dag er gift med filminstruktøren Tomas Villum Jensen, har altså fået en masse ud af sit forhold til kronprins Frederik.

Man må håbe, at hun får en god 50 års fødselsdag i morgen.

Sponsoreret indhold