Kongelige18. juni 2018

Kronprins Frederiks hemmelige fødselsdag: Vild fest

SE og HØR var som det eneste medie med hele vejen, da kronprinsesse Mary og vennerne afholdt kronprins Frederiks uofficielle fødselsdag på Fredensborg Slot i weekenden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180526_pg_frederik_50_0618.jpg
 Foto: Peter Grosen

Druk, dans og vild nattefest.

I al hemmelighed var kronprinsesse Mary i lørdags vært for den måske mest eksklusive gæsteliste nogensinde på Fredensborg Slot.

Kronprins Frederik blev nemlig fejret af BÅDE kongelige og kendte, og det var meningen, at festen skulle holdes helt hemmeligt i kølvandet på den officielle fejring af kronprinsen i slutningen af maj.

Men SE og HØR var naturligvis på pletten og med hele vejen - både til talerne, de frække sange, gæsterne, performerne og alle de andre spektakulære detaljer.

Alt det og meget mere kan du læse om i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag.

De første gæster ankom allerede kl. 14.30 lørdag - og så varede festen ellers til den lyse morgen.

Naboerne var på forhånd blevet advaret om, at der kunne forekomme støj fra arrangementet. Men det var alligevel nok de færreste, der kunne forestille sig, at festlighederne ville fortsætte hele natten igennem.

Mary havde inviteret en bred skare af venner og bekendte, så blandt gæsterne var både kongelige, musikere, TV-værter og komikere.

Du kan se alle billeder fra det stjerspækkede arrangement i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Blandt de optrædende var Theo X og Nephew, men også Gulddreng var blandt musikerne:

Artiklen fortsætter under billedet...

SE og HØR talte med Malte ”Gulddreng” Ebert lørdag foran slottet, og her fortalte han om sin oplevelse til kronprins Frederiks fødselsdag. Det kan du læse alt om på onsdag i SE og HØR.

Du kan desuden læse alt om gæsterne, sangene (og få helt private oplysninger om Frederik) samt få alle detaljerne fra årets fest i ugens SE og HØR, der er på gaden onsdag.

Sponsoreret indhold