Kongelige17. december 2018

Hertuginde Meghans far i bøn til datteren: Jeg vil så gerne høre fra dig

Hertuginde Meghans far, Thomas Markle, bønfalder datteren om at genoptage kontakten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-thomas.jpg
 Foto: MEGA

Forholdet mellem hertuginde Meghan og hendes far har været på frysepunktet siden brylluppet i maj.

Men Thomas Markle vil rigtigt gerne have kontakt til sin datter igen.

Det fortalte han her til morgen i et TV-interview på britisk morgen-TV.

Interviewet blev bragt i programmet "Good Morning Britain", der har Piers Morgan som vært, og som bliver sendt på den britiske TV-station ITV.

- Alt, hvad jeg kan sige, er, at jeg er her, det ved hun, og jeg rækker ud til hende, og jeg har behov for, at hun rækker tilbage efter mig. Jeg elsker hende højt. Jeg elsker min datter højt, og det skal hun vide, fortæller han blandt andet i interviewet.

Allerede inden Harry og Meghans bryllup den 19. maj jokkede hendes far gevaldigt i spinaten: Det hele startede med, at faderen lige inden brylluppet blev taget i at iscenesætte billeder med en paparazzi-fotograf.

Senere gav faderen for første gang nogensinde et TV-interview, hvor det efterfølgende viste sig, at han havde modtaget penge for at stille op foran kameraet.

De iscenesatte paparazzibilleder fortæller Thomas Markle, at han har undskyldt for flere gange.

Indtil videre har Meghan dog ikke reageret på de mange undskyldninger og farens håndsrækning.

- Jeg er meget skuffet over det. Jeg ved ikke, hvorfor det sker. Men det kan ikke fortsætte forevigt. Jeg elsker min datter meget højt, og det ved hun, og jeg ville påskønne, hvis hun ville ringe til mig. Bare tage kontakt til mig, fortæller Thomas Markle.

Thomas Markle tror, at forholdet til datteren er blevet så dårligt, fordi hun og prins Harry tror på alt, hvad de læser i aviserne.

- Det sjove ved min datter og prins Harry er, at de tror på alt, hvad de læser i aviserne. Hvad der er sket, ved jeg ikke. Jeg ville ønske at kunne tale om det. Jeg tror, det handler om, at reportere opsnapper interviews, jeg har lavet, og skriver deres egne historier og fortæller løgne, siger Thomas Markle.

Hertuginde Meghans far er ikke det eneste familiemedlem, der gør sig bemærket i de her dage. Også halvsøsteren Samantha Markle har været ude med riven efter Meghan og prins Harry. Hertuginde Meghan har siden hun fandt sammen med prins Harry skullet finde sig i, at hendes halvsøster Samantha Markle gør alt for at gøre livet surt for hende.

Op til brylluppet i maj kom Samantha med en sønderlemmende kritik af søsteren, der ikke havde inviteret store dele af sin familie med til den store dag.

Siden er Samantha flere gange kommet med spydige bemærkninger om søsterens nye liv. Og nu gør hun det så igen.

Hun er nemlig ikke imponeret over det julekort, som Harry og Meghan sendte ud i sidste uge.

- Interessant at hertugen og hertuginden af Sussex har ryggen til. Er det mod verden eller bare Ragland- og Markle-familierne. Det er en lille smule trist, skrev Samantha Markle i weekenden på Twitter.

Sponsoreret indhold