Kongelige24. december 2018

Her tager hun EPISK foto af Meghan, Harry og co.: Indkasserer over 300.000 kr.

En britisk kvinde, der sidste år tog et episk foto af hertuginde Meghan, prins Harry, hertuginde Kate og prins William, har tjent over 333.000 kroner på billedet i det forgangne år. Hun har af den grund valgt at holde fri fra sine to jobs hele året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/karen_front.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan godt betale sig at have kameraet fremme, når de kongelige kommer forbi.

Det kan britiske Karen Anvil hvert fald skrive under på.

I morgen er det præcis et år siden, at den hårdtarbejdende brite tog opstilling ved Sandringham-godset for at få et glimt af de britiske royale på vej til og fra julegudstjenesten.

Og den britiske kvinde fik mere end et glimt: Hun tog et helt særligt billede af de to royale par – et billede, hvor både Kate, Meghan og prins Harry kiggede smilende ind i kameraet.

Efter hun delte billedet på sine sociale medier, begyndte hun at få massevis af henvendelser fra medier, der ønskede at bringe hendes billede – og naturligvis betale for det.

Artiklen fortsætter under billedet....

https://imgix.seoghoer.dk/karen_web.jpg
 (Foto: MEGA)

Karen Anvil fotograferet ved Sandringham-godset den 25. december sidste år - kort inden hun tog sit dyre foto. Foto: MEGA

Og i de forgangne 12 måneder har Karen Anvil tjent svimlende £40.000 pund, svarende til omkring 333.000 kroner på billedet.

Det skriver News.

Tidligere har singlemoderen haft to jobs, men som følge af billedet har hun slet ikke arbejdet i år.

I stedet har hun brugt tid sammen med familien og forkælet sig selv med nogle nye ting, blandt andet en ny seng.

Hendes datter Rachel har også fået nogle af pengene, så hun har kunnet begynde på universitetet.

Desuden valgte mor og datter at forkæle hinanden med en tur til Paris, da Rachel tidligere på året fyldte den 18 år.

Foruden de mange penge har billedet også været direkte årsag til, at Karen Anvil har haft fornøjelsen af at være den uofficielle bryllupsfotograf for Radio 5 Live, da prins Harry og hertuginde Meghan blev gift tilbage i maj måned.

Karen Anvil fortæller, at hun også vil tage opstilling ved Sandringham-godset i morgen for at tage endnu flere billeder.

Sponsoreret indhold