Kongelige4. juni 2018

Hertuginde Meghans eksmand skal giftes igen

To uger efter hertuginde Meghan blev gift med prins Harry, er det nu kommet frem, at hendes eksmand også skal giftes igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.04483401.jpg
 Foto: All Over Press

Den 19. maj blev prins Harry, 33, og hertuginde Meghan gift under en storslået ceremoni, men det var faktisk ikke første gang, Meghan sagde "I do".

Fra 2011 til 2013 var hun gift med filmproduceren Trevor Engelson, 41, og nu har han netop meddelt, at han også skal giftes igen. Det skriver Daily Mail.

Trevor Engelson, som hertuginde Meghan dannede par med fra 2004 til skilsmissen i 2013, har netop været på knæ for Tracey Kurland, der arbejder som diæstist. Det afslørede han ifølge Daily Mail på sin private Instagram-konto fredag i sidste uge.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet, som han postede på sin private Instagram-profil, ser man det smilende, nyforlovede par, hvor hun viser diamantringen frem.

- Den heldigste fyr, jeg ved det! Vær klar til at feste, skriver Trevor Engelson til billedet.

Trevor Engelson og Meghan Markle blev gift på Jamaica i 2011 efter at have dannet par siden 2004.

Kort efter flyttede Meghan fra Los Angeles til Toronto for at indspille TV-serien "Suits", og det var angiveligt distancen mellem de to, der blev enden på deres ægteskab.

- Bruddet med Meghan var rigtig hårdt for Trevor, har en kilde tidligere afsløret til Us Weekly.

- Han var gennem en hård periode, da de gik fra hinanden, og det blev kun gjort værre af, at hun fandt sammen med Harry, tilføjer insideren.

- Han blev nødt til at gennemleve det hele igen - denne gang i offentligheden, forklarer kilden.

Trevor Engelson var ikke inviteret til Meghan og Harrys bryllyp, og hertuginden skal nok heller ikke regne med en invitation til eksmandens bryllup.

- Det var ikke den mest venskabelige skilsmisse, og der var sårede følelser på begge sider, aflører Us Weeklys kilde.

- Nu er han ovre hende, og tingene lysner for ham.

Sponsoreret indhold