Kongelige22. maj 2018

Nygifte! Harry og Meghan viser sig for første gang siden brylluppet

Tre dage efter brylluppet er prins Harry og hertuginde Meghan allerede ude i offentligheden som mand og kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03586589.jpg
 Foto: All Over Press

Det er bare tre dage siden, de blev mand og kone, men prins Harry, 33, og hertuginde Meghan, 36, har ikke tid til at nyde tiden som nygifte i ensom tosomhed.

Allerede i dag, tirsdag, viste parret sig sammen for første gang som ægtepar. Det skete i forbindelse med prins Charles' 70-års fødselsdag, der falder den 14. november i år.

I anledningen blev der i dag holdt en havefest på Buckingham Palace, hvor udvalgte gæster fra prins Charles' protektioner var inviterede.

Her gjorde hertugen og hetuginden af Sussex også deres debut.

Den nyslåede hertuginde Meghan indtog sin nye royale rolle med stil i en sartrosa kjole fra Goat, specialdesignet hat fra Philip Treacy og matchende sko fra Tamara Mellon. Håret var sat i en stilfuld chignon.

GALLERI: Se alle billederne af Meghan og Harry i galleriet nederst på siden.

Da Harry skulle på talerstolen, kom en bi meget tæt på ham, og han blev nødt til at vifte den væk, hvilket fik hertuginde Meghan til at fnise i baggrunden.

- Undskyld, de bi fik mig virkelig, sagde prins Harry fra talerstolen.

Allerede inden brylluppet annoncerede Kensington Palace, at prins Harry og hertuginde Meghan ikke ville tage på bryllupsrejse lige efter, de blev gift.

Deres første offentlige arrangement som nygifte ville falde få dage efter brylluppet, og det betød, at der ikke blev meget plads til bryllupsrejse for parret.

Parret bliver dog ikke snydt for en bryllupsrejse.

Planen er nemlig, at de skal på bryllupsrejse senere på året, inden de igen får travlt i efteråret, hvor prins Harry blandt andet skal til Sydney for at overvære The Invictus Games.

Ifølge The Telegraph, så er der flere destinationer i spil for parret. Blandt andet nævnes Seychellerne, Hawaii, Malawi og Namibias som mulige destinationer for parrets bryllupsrejse.

Heller ikke prins William og hertuginde Kate tog på bryllupsrejse med det samme, da de i 2011 blev gift. Her havde de et par enkelte dage i hinandens selskab, inden de igen skulle tilbage på arbejde.

Senere tog de så på bryllupsrejse til Seychellerne.

Se alle billederne af Meghan og Harry til prins Charles' havefest i galleriet:

Harry og Meghan gør debut som mand og kone

Sponsoreret indhold