Kongelige15. oktober 2018

Harry og Meghan får hård kritik for at afsløre graviditet på netop denne dag

Hertuginde Meghan og prins Harry får hård kritik for at have afsløret deres graviditetsnyhed denne mandag, der er kendt som ”International Pregnancy & Infant Loss Remembrance Day”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega292108_005.jpg
 Foto: MEGA

I dag meddelte Kensington Palace, at hertuginde Markle og prins Harry venter deres første barn sammen.

Den glædelige nyhed har dog ikke vakt glæde hos alle. Flere kritiserer nu parret og det britiske kongehus for at afsløre nyheden netop i dag, som er kendt som ”International Pregnancy & Infant Loss Remembrance Day”.

Det skriver det britiske medie Metro.

Flere kritisere i skarpe vendinger det vordende forældrepar for at afsløre nyheden på en dag, som for mange sørgende forældre er en dag, hvor man i stedet sørger og mindes spædbørn, der ikke overlevede.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega224015_001.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle og prins Harry under deres bryllup i maj. Nu venter de deres første barn sammen. Foto: MEGA

Hele ugen er dedikeret til at mindes de børn, der døde under fødslen eller kort tid efter. 9. til 15. oktober kaldes således "Baby Loss Awareness Week".

På de sociale medier har flere nu kritiseret Meghan og Harry for at vælge netop i dag til at afsløre deres graviditet. Flere kalder det usentimentalt og dårlig stil.

Ruth Bender Atik, der er national direktør for den britiske “Miscarriage Association”, siger til Metro:

- Jeg kan forestille mig, at de ikke vidste det. Det er simpelthen derfor. For mange der har oplevet den store sorg over at have mistet et barn, var der også et tidspunkt med glæde, da de ønskede at afsløre deres graviditet, fortæller Ruth Bender Atik til Metro og tilføjer:

- Jeg kan godt forstå, hvordan folk har det. det kan være dybt smertefuldt, men jeg er sikker på, at de /Meghan og Harry, red.) ikke var klar over, hvor en vigtig denne dag er.

Selv om det først var i dag, at Kensington Palace afslørede graviditeten, fortalte parret selv nyheden fredag, mens de deltog i prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks bryllup.

Her fortalte det forelskede par, at de skal være forældre, og at den lille ny efter planen ser dagen i slutningen af april næste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega291794_001.jpg

Meghan og Harry afslørede nyheden fredag, da de deltog i prinsesse Eugenies bryllup. Eugenie er kusine til prins Harry. Foto: MEGA

Meghan Markle, 37 og prins Harry, 34, der blev gift ved et storslået bryllup tilbage i maj, er i dag ankommet til Australien på officielt besøg.

Her skjulte Meghan Markle sin mave, men under fredagens bryllup spekulerede den britiske presse og britiske royalister i, om hertuginden mon var gravid.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega291163_003.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle til fredagens bryllup. Foto: MEGA

Hendes midnatsblå frakke virkede i hvert fald til, at den skjulte en gravid mave.

Kensington Palace bekræftede nyheden i dag, hvor det kom frem, at Meghan Markle har det godt, og at hun har haft sin 12 ugers scanning.

Det tyder altså på, at den lille blev undfanget i slutningen af juli – blot 10 uger efter, at hun og prins Harry blev gift.

Sponsoreret indhold