Kongelige31. maj 2018

Harry og Meghan afleverer bryllupsgaver for 60 mio. kr. tilbage

Det nygifte par er tvunget til at returnere gaver til en værdi på op til 60 mio. kr.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.26063463.jpg
 Foto: All Over Press

Den 19. maj blev prins Harry og Meghan Markle gift under en storslået ceremoni, og naturligvis blev parret overøst med gaver.

Men ifølge britiske The Sun er parret tvunget til at returnere en stor del af de gaver, de har modtaget i forbindelse med deres bryllupsdag.

Kensington Palace har nemlig nogle meget strikse regler for, hvad man som kongelig må modtage i gave fra firmaer.

De britiske royale bliver eksponeret så meget, at mange firmaer ønsker at få deres produkter asssocieret med dem, men det er ikke altid lige hensigtsmæssigt.

Ifølge britiske The Express har badetøjsfirmaet Bags of Love sendt bikinier og badeshorts til parret i håb om, at de vil tage det på, når de skal på bryllupsrejse.

The Daily Star anslår, at Harry og Meghan skal returnere gaver for en værdi på op til 60 mio. kr.

Inden brylluppet frabad Harry og Meghan sig bryllupsgaver.

Hertuginde Meghan og Harry flyttede sammen i London inden brylluppet, og de har alt, hvad de skal bruge, så bryllupsgæsterne skulle hverken have knivsæt, Jamie Oliver-køkkengrej eller nyt sengetøj med som gave til brudeparret, da festen skulle stå. Rent faktisk opfordrede parret i en pressemeddelelse gæsterne til helt at afholde sig fra at have gaver med ved brylluppet.
I pressemeddelelsen skrev kongehuset: 'Prins Harry og frøken Meghan Markle er utrolig taknemmelige for den meget store goodwill, der er strømmet dem i møde, siden de annoncerede deres forlovelse, og de håber, at så mange som muligt kan få glæde af den generøsitet, som parret er blevet mødt med.' 'Parret vil derfor opfordre til, at de der eventuelt vil markere dagen med en erkendtlighed i stedet for en bryllupsgave giver et bidrag til en velgørende organisation', skrev kongehuset i pressemeddelelsen. Meghan og Harry havde selv udvalgt syv organisationer, som de gerne ville støtte og som afspejlede deres fælles værdier. Det drejede sig blandt andet om organisationer, der hjælper hjemløse, børn med HIV, miljø- og naturbevaringsorganisationer, børn af personer der er døde i den britiske hærs tjeneste, en organisation der hjælper fattige kvinder i slumkvarterer i Mumbai i Indien samt den britiske organisation 'StreetGames', der via sport hjælper mennesker og beboelsesområder med at blive sundere, mere trygge og mere succesfulde. Prins Harry og hertuginde Meghan oplyste, at de ikke har nogen formelle bånd til de udvalgte organisationer.

Sponsoreret indhold