Kongelige31. oktober 2017

Frederik: Derfor er jeg sky og kejtet

I denne uges SE og HØR kommer der uhørt mange sandheder på bordet fra kronprins Frederik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-40129-1.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Kronprins Frederik har i mange år fået hug af pressen, der har kaldt ham sky og kejtet, når han deltager i officielle arrangementer.

Det er et mærkat, som kronprinsen mener er en fejlstempling, og i portrætbogen ”Under bjælken” afslører Danmark kommende konge, hvorfor han til tider ikke virker til at være tilpas i rampelyset.

I denne uges SE og HØR kan du læse, hvordan konkrete oplevelser i kronprins Frederiks barndom gjorde, at hans titel som Danmarks kommende konge kom helt bag på den unge kronprins, og at det var noget af et chok for ham at indse, at han en dag skulle ”arve Danmark”.

Du kan også få svaret på, hvordan prins Henrik og dronning Margrethe var som forældre. Især den franske faders tilgang til opdragelse vakte ifølge kronprins Frederik mere frygt og irritation end læreiver hos Joachim og Frederik.

Til sine forældres sølvbryllup i 1992 kom kronprins Frederik i sin tale med de berømte ord: ”Den man elsker, tugter man. Vi tvivlede aldrig på din kærlighed”.

I denne uges SE og HØR kan du læse, hvordan prins Henrik har det med de meget hårde ord, som kronprins Frederik kom med i sin nu berømte tale.

Kronprinsens tilbageblik på sin egen barndom får ham også til at reflektere over, hvordan han og kronprinsesse Mary opdrager deres egne fire børn.

Portrætbogen ”Under bjælken” er skrevet af Jens Andersen, der tidligere har skrevet en biografi af dronning Margrethe. Den 379 sider lange bog udkommer 1. november under forlaget Gyldendal.

I denne uges SE og HØR kan du læse de mest væsentlige afsløringer, som kronprinsen kommer med i ”Under bjælken”.

https://imgix.seoghoer.dk/sh44_forside_instagram_0.jpg
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold