Kongelige26. december 2017

Eksklusive feriefotos: Frede og Mary fejrer jul down under

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire skønne unger har valgt at fejre julen ”down under” hos Marys familie. Her kan du se alle de skønne feriefotos fra den royale families strandtur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/private_feriebilleder.jpg
 Foto: All Over

Det danske julevejr anno 2017 kan bedst beskrives som en våd, kold og blæsende affære… ikke lige just noget vejr, der indbyder til lange gåture efter julemaden.

For kronprinsparret har julevejret dog været ganske anderledes.

Kronprins Frederik, 49, og kronprinsesse Mary, 45, samt deres fire skønne unger har nemlig valgt at skifte det grå og regnvåde danske julevejr ud med varmere temperaturer og høj sol.

Den royale familie har således valgt at fejre jul hos Marys familie i Australien, og med temperaturer på den rigtige side af 25 grader har familien naturligvis haft brug for en kølende dukkert i havet.

I det store galleri, som du kan se nederst i denne artikel, kan du se, hvordan det så ud, da Frede, Mary, Christian, Isabella, Josephine og Vincent hyggede sig på stranden med surfbræt og svalende dukkerter sidste fredag.

Parret nød det dejlige julevejr på den populære Palm Beach i Sydney, og familien fik også selskab af Marys bedste veninde, Amber Petty.

Den royale familie ankom til down under allerede i midten af december, og familien indledte ferien med en tur til havnen i Sydney, hvor de var ombord på Wild Oats XI-båden i forbindelse med sejlkonkurrencen "Big Boats Challenge”.

Det er ikke første gang, at kronprinsparret og børnene fejrer jul hos Marys familie, der bor i Hobert på Tasmanien.

Også i 2015 fejrede Mary, Frederik og deres skønne unger jul på den anden side af jorden.

Se alle billederne fra familiens dejlige dag på strand i det store galleri herunder:

Mary og Frederik i Australien

Sponsoreret indhold