Kongelige21. juni 2017

Henrik kæmper for sit helbred: Flygtet til Frankrig

Prins Henrik, der døjer med alt fra diskusprolaps, bronkitis og kuskefingre til problemer med knæ og balance, tilbragte ikke lang tid med guldbryllupsfejringen, før at han fløj ned til sit vinslot for at træne og dyrke sin franske familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_121.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det blev kun til en kort sejltur med Margrethe i anledning af guldbryllup og fødselsdag – så fløj prins Henrik i sidste uge ned til sit vinslot i Frankrig.

Her blev tiden dog ikke kun brugt på hygge og afslapning.

SE og HØR kan nu afsløre, at Henrik på Cayx har allieret sig med en yngre kvinde, der forsøger at motivere hans kongelige højhed til at bevæge andet end pianofingrene.

Fitnesstræneren er dog selv kommet på hårdt arbejde med at få Henriks helbred på ret køl.

Den 83-årige livsnyder har for længst erkendt, at han ikke er noget fysisk pragteksemplar. Kærligheden til mad og vin og en dårlig ryg begrænser hans fysiske udfoldelser voldsomt. Og så døjer han tilmed med alt fra diskusprolaps, bronkitis og kuskefingre til problemer med knæ og balance.

Under opholdet på vinslottet havde fitnesstræneren blandt andet arrangeret en gå-løbe-tur i vinmarkerne. Men en stakåndet Henrik opgav dog hurtigt at følge med.

Støttet til to stokke var han kun i stand til at gå fem-ti meter, så ville benene ikke mere.

Du kan læse ALT om prins Henriks tur til Cayx i SE og HØR, der er på gaden i dag.

https://imgix.seoghoer.dk/sh25_forside_instagram_0.jpg

Henrik har de seneste år modtaget en del kritik for sin manglende tilstedeværelse, når der var offentlige arrangementer.

Så sent som i april fik han kritik, da det kom frem, at han havde været på solferie, mens dronning Margrethe havde travlt med et statsbesøg fra Belgien.

Og for to år siden fik han også kritik, da han ikke deltog i Margrethes 75 års fødselsdagsfest. Hoffet meddelte, at prinsen var syg med influenza og derfor ikke kunne deltage i den store festmiddag på Christiansborg.

Kritikken blev ikke mindre, da det få dage efter kom frem, at prinsgemalen dagen efter den store gallafest på Fredensborg Slot satte kursen mod Venedig, hvor han holdt ferie.

Du kan læse ALT om prins Henriks tur til Cayx i SE og HØR, der er på gaden i dag.

Prins Henriks smertehelvede

Sponsoreret indhold