Kongelige9. december 2018

Radioprogram chokerer: Dronning Margrethe virker retarderet

Nicholas Nybro var ikke særlig pæn overfor dronning Margrethe i radioprogrammet "Er Du Sunshine", som bliver sendt på Radio24syv
https://imgix.seoghoer.dk/dronning_margrethe_14.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I det seneste afsnit af radioprogrammet "Er Du Sunshine" på Radio24Syv, der talte det underholdende hold om Kongehusets nye julekalender på Instagram.

Værten Mathias Helt og hans hold, som tæller "JumboJette", Nicholas Nybro og Moussa Mchangama, var ikke særlige tilfredse med dronningens optræden i den famøse kalender.

Især en intro for julekalenderen, hvor dronningen sætter grød op på loftet til en nisse, får de underholdende herrer til at sende en stikpille mod Amalienborg.

- Med respekt for dronning Margrethe, så kunne hun godt have gjort lidt mere ud af sig selv, fordi hun ligner under en gennemsnits mormor i det kedelige tøj, hun render rundt i, lyder det fra værten Mathias Helt i programmet.

- Jeg elsker hende, men hun virker en anelse retarderet, lyder det videre fra Nicholas Nybro, der griner højlydt af sin egen kommentar.

https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/nicholas_nybro.jpg
 (Foto: Polfoto)

Nicholas Nybro var i hopla i "Er Du Sunshine". (Foto:Polfoto)

Trækker i land

Ekstra Bladet har været i kontakt med Nicholas Nybro for at høre ind til den meget bramfrie kommentar.

Men Nicholas mener, at kommentaren er taget ud af en sammenhæng.

- Jeg synes ikke, at man kan tage sådan nogle udtalelser ud af en kontekst, for det bliver jo sagt i et samsurium af en masse andre ting i programmet. Den her snak om dronning Margrethe fylder jo meget lidt i hele programmet, hvor vi lige i den situation taler om en masse julekalendere, siger Nicholas Nybro til Ekstra Bladet.

Selvom Nicholas mener, at det er taget ud af en sammenhæng, så ville radiomanden gerne have formuleret sig anderledes.

- Hvis jeg blev spurgt igen, havde jeg nok sagt det på en anden måde. Nogle gange går det jo stærkt med sådan nogle programmer, siger Nicholas Nybro til Ekstra Bladet.

"Er Du Sunshine" bliver sendt hver fredag på Radio24syv.

Sponsoreret indhold