Kongelige2. maj 2018

Derfor er Harry og Meghan gået under jorden før brylluppet

Harry og Meghan som sunket i jorden tre uger før deres store dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-og-meghan-02052018.jpg
 Foto: All Over Press

Her 17 dage før prins Harrys bryllup med Meghan Markle er interessen for parret umættelig.

Og parret har siden, de i november deklarerede deres forlovelse, da også søgt at komme offentlighedens interesse i møde og har optrådt ved et væld af arrangementer.

Men nu her 17 dage før brylluppet er Harry og Meghan nærmest blevet usynlige.

Parret er mere eller mindre gået under jorden.

Sidst de optrådte sammen ved en offentlig begivenhed var onsdag i sidste uge, da de deltog ved en ceremoni for krigshelte og en efterfølgende gudstjeneste sammen med den nybagte far til tre prins William i Westminster Abbey. Men nu er der lukket helt ned for parret. Og det har sin naturlige forklaring, selv om mange fans af det flotte par lider afsavn i den kommende tid frem mod brylluppet i St George's Chapel i byen Windsor små 50 kilometer vest for London.

Harry og Meghan på ferie før brylluppet

Ifølge det britiske magasin HouseBeautiful har parret taget en - velfortjent - pause fra de offentlige pligter, før hele verdens øjne rettes mod dem på deres store dag lørdag den 19. maj. Man kan kalde det en tre uger lang "før-bryllups-ferie".
https://imgix.seoghoer.dk/hestevogn-02052018.jpg

Hvis vejret tillader det, skal brudeparret køre gennem Windsor i denne karet. Bliver det regnvejr, er der klargjort en udgave med tag, så parret kan komme tørskoede frem til bryllupsreceptionen i St George's Hall efter vielsen. (Foto: All Over Press)

33-årige Harry og 36-årige Meghan hører under Kensington Palace og her har man ladet parrets kalender stå helt tom fra onsdag den 25. april og frem til den 19. maj, skriver HouseBeautiful. De har således ingen officielle pligter før, de går op af kirkegulvet i St George's Chapel. Med tanke på parrets hæsblæsende program i april er pausen sandsynligvis kærkommen. Den norske kongehus-ekspert Kjell Arne Totland, siger til Dagbladet, at det ikke er unormalt med et afbræk i de offentlige pligter før en stor begivenhed. - Sådan en pause er med til at øge forventningerne frem mod den store dag. PR-afdelingen i Kensington Palace mestrer den slags til perfektion, siger Totland til Dagbladet og tilføjer, at parret virkelig har været hårdt spændt for. - I realiteten har Harry og Meghan udført langt flere officielle opgaver som forlovede, end det normalt ses i de kongelige kredse i Storbritannien. Meghan har også været inviteret med til flere private festligheder i kongefamilien end nogen tidligere kommende brud har været, siger Totland. Blandt andet brød kongehuset traditionen i forbindelse med julen sidste år. Normalt plejer dronning Elizabeth ikke at invitere personer, der ikke er giftet ind i den kongelige familie med til sin årlige julefest, men hun gjorde en undtagelse med Meghan.
https://imgix.seoghoer.dk/william-meghan-02052018_0.jpg

Da prins William og hertuginde Kate blev gift for syv år siden, stod Harry ved siden af som Williams forlover, og ved brylluppet den 19. maj bytter de roller, så William bliver Harrys 'best man'. (Foto: All Over Press)

Da parret annoncerede deres forlovelse den 27. november fortalte de i et interview med BBC om omstændighederne ved frieriet, der fandt sted få uger før interviewet, for få uger siden, mens Harry var i gang med at lave mad i sit hjem Nottingham Cottage på Kensington Palace. - Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle. Meghan Markle tilføjede, at det var ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret. Prins Harry tilføjede under interviewet: - Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, og hun svarede ”åh ja, ringen!”. Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry har sat på Meghan Markles venstre ringfinger.

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling.

Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var på safaritur tilbage i september.

De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner.

GALLERI - Meghan og Harrys første officielle kys:

Prins Harry og Meghan Markle, første offentlige kys, maj 2017

Sponsoreret indhold