Kongelige26. november 2018

Derfor flytter Meghan og Harry: Deres børn skal ikke vokse op i rampelyset

En britisk avis mener nu at vide den egentlige årsag til, at prins Harry og hertuginde Meghan flytter fra Kensington Palace
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega305319_001.jpg
 Foto: MEGA

Siden det i sidste uge kom frem, at prins Harry og hertuginde Meghan flytter fra Kensington Palace til Frogmore Cottage ved Windsor Castle, har de britiske medier haft travlt med at spekulere i hvorfor.

I første omgang hævdede The Sun, at "der havde været lidt spændinger mellem de to brødre", mens Daily Mail mente at vide, at det var de to hertuginder, der ikke kunne med hinanden.

Nu mener Daily Mail så at vide, at hertugen og hertuginden af Sussex vil flytte af hensyn til deres ufødte barn.

Kilder fortæller til Daily Mail, at Harry og Meghan rent faktisk fik tilbuddet om at flytte ind i en stor lejlighed i Kensington Palace, hvor prins William og hertuginde Kate også bor, men at de takkede nej.

Prins Harry, der nu er nummer seks i den britiske tronfølge, og hans hustru ønsker angiveligt ikke, at deres barn og fremtidige børn skal vokse op i "en guldfiskebowle".

- Cambridge-parret (William og Kate, red.) har en baghave, hvilket er rart, men der er ikke rigtig andre steder, hvor børnene kan lege, fortæller en insider til Daily Mail.

- Frogmore, som er inden for Windsors sikkerhedszone (hvor hovedhuset kun er åbent for offentligheden et par gange om året, red.) er tilbagetrukket, fredfyldt, roligt, og det mest vigtige, privat. Ingen vil se dem komme og gå, tilføjer kilden.

Daily Mails kilde understreger, at der på ingen måde er noget drama mellem William og Harry.

- De er stadig utroligt tætte, tættere end de fleste andre søskende, men nu er Harry gift, og han bliver snart far, så det er et godt tidspunkt for ham at planlægge sin egen fremtid. Der er ingen bitterhed mellem dem, forklarer kilden.

Det er planen, at Meghan og Harry flytter til Frogmore Cottage i det nye år.

- Frogmore er dejlig, og det bliver et skønt sted, hvor Sussex-parret kan opfostre deres barn. Det er ikke så langt fra London. Han eller hun vil stadig se meget til sine fætre og kusine. Harry og Meghan er utroligt glade, og det fortjener de, konkluderer kilden.

Sponsoreret indhold